Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Moje zamówienie przyszło dzisiaj. Byłem trochę zaniepokojony ich kolorem czerwonym i czy będzie się łączyć z moją Honda VTX 1300 Retro czerwień, ale pasują do koloru reklamowanego. Muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem. Chociaż jeszcze ich nie zamontowałem, by potwierdzić wytrzymałość tych twardych toreb, wyglądają dobrze i o wiele lepiej niż czarne, skórzane siodła, które teraz zamontowałem na rowerze. Nie mogę się doczekać, kiedy je zainstaluję...

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Bardzo ładny bardzo błyszczący wygląda stabilnie wielki jak zdjęcia wyszedł w ciągu tygodnia był bardzo szybko dziękuję bardzo ja i istnieje również osobna konsola ⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Looks and feels good. Easy fit for my 500cc vulcan. (almost too small) Sadly the mounting brackets had to be straightened in order to get the bolt from the bike through, but they do seem fine after i tightened the bolts, and bend them back

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    thank you ! is very nice

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2019

    looks very good. cant wait to apply them on my mototbike

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Az előrejelzésnek megfelelően érkezett, a doboz szállítás közben több helyen megsérült, de a termék belső védőcsomagolása miatt a dobozok nem sérültek meg. A fedélzsanérok valóban gyengék, de a többi eleme masszív. Én 20-ért kaptam szállítással együtt, úgy megérte, de 39243.-Ft-ért már nem venném meg !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Jego niesamowite więcej Dan moje oczekiwania ...Pakowanie jest bardzo dobre i jakość jest wspaniałe ..... kocham kupić ponownie ten sam rodzaj wysokiej jakości produktów. 😍😍😍👌👌👌🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybyli w idealnym stanie. Światła nadal muszą być przetestowane, ale wydaje się w porządku. Cieszę się, nie zawaham się kupić ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Doskonały produkt i dobra obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    To nic poza plastikiem, nie dałbyś tego plastiku dzieciom, dałbym ☝️ ⭐️ może trzy jazdy przed plastikowymi przerwami na rowerze, odbijając się po smutnym 😔, bo wyglądają świetnie na zdjęciach, zawiasy są słabe, tak rozczarowane, Wyślę je do osoby z włókna szklanego, ponieważ mają formę do wzmocnienia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.79
    • US$18.39
    • US$19.62
    • US$63.99
    • US$9.99
    • US$56.69
    • US$80.84
    • US$89.99
    • US$64.99
    • US$70.44
    • US$43.99
    • US$157.54
    • US$125.88
    • US$88.54
    • US$35.69
    • US$81.39
    • US$139.74
    • US$29.99