Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(111)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/03/2021

    dobrej jakości szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    :-D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    this is a good product if u install very well I am using this product since 1 months and I am facing only one problem that sometime it is not showing the correct gear i mean if u change gear 100 times it give u correct result for 99 time.... only 1 time its faill to do his job.. you need to spend at least 3 hour to install and collaborate it first time I am not able to install it. second time I also fail and third time also but 4th time I did it .I fix this in my own garage

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Bardzo dobry produkt..esey proces instalacji. Możesz zobaczyć mój kanał YouTube www.youtube.com/guduswain

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2019

    I don't know if this product is proof or not.....but really good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2018

    great quality verygood product look nice fast shipping recomende to all

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2018

    osm products.What do you say about Assam product and what to say is very good to me after applying it 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2018

    aśnie po to by mieć takie coś nauczyłem się języka pingpongów i teraz jestem gość, Towar spełnia wszystkie moje oczekiwania i nieoczekiwania więc jestem bardziej niż zadowolony. A tak poza tym to stół z powyłamywany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2018

    moje oczekiwania i nieoczekiwania więc jestem bardziej niż zadowolony. A tak poza tym to stół z powyłamywanymi nogami. Pozdrawiam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2019

    Szybka dostawa, bardzo dobra jakość, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 326
    • Ft4 930
    • Ft1 979
    • Ft10 357
    • Ft7 122
    • Ft6 472
    • Ft9 247
    • Ft9 247
    • Ft3 697
    • Ft6 472
    • Ft5 695
    • Ft3 913
    • Ft3 558
    • Ft5 695
    • Ft3 913
    • Ft2 488
    • Ft4 961
    • Ft14 954