Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    To coś jest gówno, które zepsuło się na mnie, nie miałem go tak długo, próbując zwrócić go dla zwrotu pieniędzy, ale to nie daje mi wyboru

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Doskonały, obsługuje tablet Samsung S7, chociaż bez przypadku, służył mi całkiem dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Good product, extra long branch and firm hold.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Świetna rzecz... teraz mogę się zrelaksować i oglądać moje filmy lub przeglądać media społecznościowe bez drętwienia rąk i palców :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Bardzo przydatne i trwałe może wytrzymać tablety, które można umieścić na stole, biurku, łóżku, na pewno wartość za pieniądze i bezpieczeństwo dostawy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Wygląda solidnie i naprawdę poręcznie. Zbudowana jakość wygląda bardzo ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    There is no real flexibility. The two pipes are made from aluminium, which is not felxible and re-foremable at all! You might probably arrange fitting position once or twice. If you rearrange position mterial will break into peaces. Picture and disscrition indicates easy extension-ablilty but ther only an stiff screwed intersection can be scrwed in our out. The plasitk parts will be weaken soon. The twistes form on the right half of the picture is can't be straightened without breaking the pipe. The fixation for the tablet is cheapest plastik which nor last long at all. The price is much to high for material and given funtionality. The advertisment is misleading!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Sztywne elastyczne do zginania, gdy nici z tworzywa sztucznego nie są umieszczone pionowo odkręcone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Wydaje się być wytrzymały i silny. Mocno chwyta się biurka lub innego punktu montażu. Jestem zadowolony z quaity tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Jestem bardzo zadowolony z tej pozycji. Lek ten jest w codziennym użytkowaniu. Szybka dostawa i responsywna cena sprawia, że to dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you