Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2017

    Bonne qualité pour le prix les yeux qui illuminent donnent un effets prsque disco 😊😆. Si on possède une Mustang Shelby Cobta .... ce gadget est idéal. Merci BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2019

    ✌✌✌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Utwór jest idealny jako widok, kształt i faktura Potrzeby poprawy jakości przemysłu A przycisk LED musi być zainstalowany, gąbkowy lub gumowy izolacja po jego bokach Jest niepokojący wstrząs w drodze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Niezbyt dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2016

    Looks great with added bonus that the eyes flash rapid or slow or stay steady or off. This will be used to make a cane for my self. The Cobra head and blinking eyes will look sharp with the cane that I currently have or maybe I will make a new one from the little dead tree that bit me. Either way this looks very good. Thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2016

    In ITALIAN: La merce è arrivata con un po di ritardo, ma per fortuna avendo scelto il tracking ho potuto sapere sempre dove si trovasse. E' arrivato in un busta nera ma il pacco di plastica della merce non ha riportato danni. La merce all'interno invece non era come previsto. I led degli occhi non funzionano (proverò a cambiare la pila e vi farò sapere). Inoltre tutto il cobra presenta piccoli graffi in vari punti (visibili dall'estedrno all'involuicro di plastica, quindi non creati da me). L'installazione non è stata facile come immaginavo, sono usciti solo due tubicini di plastica e provando a metterne uno si è incastrato dentro senza che potessi toglierlo. Soluzione? Ho preso l'altro, l'ho tagliato a metà e l'ho messo nella parte mancante (dove vanno messe le viti per intederci). Per il prezzo pagato questi inconvenientigià sapevo si sarebbero verificati. Devo ammettere però che una volta messo fa la sua porca figura :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2016

    I ordered this to be used as the top part of a wooden walking cane for a steam punk outfit. Since it is meant to be used as a gear shift knob, it fit's perfectly in my hand. I couldn't be more pleased,Happy with this buy...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2016

    tutto ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2016

    Ich werde gerne wieder andere Artikel bei Banggood bestellen da ihre Artikel sehr gut und Preisgünstig sind

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 903
    • Ft3 771
    • Ft6 897
    • Ft3 629
    • Ft4 718
    • Ft5 444
    • Ft9 441
    • Ft5 444
    • Ft4 356
    • Ft5 809
    • Ft5 444
    • Ft3 629
    • Ft5 082
    • Ft4 718
    • Ft3 265
    • Ft6 535
    • Ft5 082
    • Ft20 974