Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2018

    not as nice as it looks, but not bad either,but it's going on my 4 wheeler for reverse. so i reckon looks dont count, the addaptors are not threaded at all...so might not take hard shit's with out being in your hand after words.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2018

    todo es lo que pensé el precio era el correcto y el producto era exactamente como en la descripción lo recomiendo ampliamente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2016

    The quality is good and the appearance - looks pretty nice, even it is a bit smaller than it looks on the picture. Unfortunately doesn't fit my car - hyundai i30

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Pokrowiec zębatki (wybrałam go w pełnej czerni) jest bardzo elegancki i wygląda solidnie. To był miły prezent, który dałem koledze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2018

    Заказ пришел в целости. Выглядит прилично и в руке лежит удобно. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2016

    It looks good, the factory bracket is not the most perfect, but corrected. The price is almost good ... Almost arrived quickly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2018

    looks good haven't fitted yet but seams of good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2018

    As described

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2018

    nice shifting knob with all adapter insinde lightweight

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2018

    very good produced looks good on my car thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,473
    • Ft10,739
    • Ft4,771
    • Ft4,174
    • Ft4,977
    • Ft4,174
    • Ft10,739
    • Ft4,771
    • Ft2,259
    • Ft3,876
    • Ft8,352
    • Ft2,981
    • Ft2,683
    • Ft2,683
    • Ft2,683
    • Ft3,876
    • Ft4,771
    • Ft7,755