Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(245)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(245)
    • 5 Star(234)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2017

    It took around 20 days to deliver. The packaging was not that great but the lens came undamaged. The lens cap is as shown in the picture.The quality of the cap is nice considering the price.The cap fits perfectly on my nikon 18 55mm lens. Happy with the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Idealnie! Świetna cena. Działa idealnie na Olimp Sp-570! Polecam zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    good quality, they fit better than the original on my Sony a58 18-55m objective.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    Parfait pour mon FZ-2000. L'original étant resté quelque part sur un chemin de montagne. La cordelette est par contre un peu cheap, mais elle fait le Job. Très contant de ce produit! Et à ce prix là je peu le perdre à nouveau. L'original chez panasonic étant hors de prix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2018

    Родная потерялась, стоит дороговато. Эти гораздо дешевле и более удобны в использовании(одевать/снимать). Заказал сразу несколько, разных размеров.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2018

    Все отлично, подходит лучше чем родная

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2017

    Es exactamente lo que pedí y le quede perfecto a mi cámara, lo recomiendo bastante.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Risineo
    DE
    21/05/2017

    The 55mm version is a great replacement for a broken cap of mine and protects the lens well. It comes with 50cm of black braided wire to attach the cap to your lens.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2017

    Заказывал для друга на его Nikon D3000. Качество крышки отличное! Никаких соплей-наплывов, всё четко и аккуратно. Осталось прожечь ранее приобретенным здесь лазером логотип, и будет как оригинал, который в России за 500 с лишним рублей продают :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Idealnie pasuje i plastyka jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$119.99
    • US$9.99
    • US$88.54
    • US$69.99
    • US$23.18
    • US$52.90
    • US$42.92
    • US$52.89
    • US$38.87
    • US$14.99
    • US$22.99
    • US$14.39
    • US$38.99
    • US$22.99
    • US$28.99
    • US$7.24
    • US$3.30