Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2021

    Llego rapido 13 dias se mira bellisimo lo pondre en mi honda accord 1995 😻 poquito polveado y rayadito pero todo exelente 👍👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Nie usunąłem tłumika i wytworzył dźwięk. Kupiłem go tylko dla wyglądu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Super szybka dostawa estetycznie spaliny są bardzo piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Ładny, prosty słoik. Szwy są bardzo schludne, rodzaj słoika jest po prostu chłodny, natychmiast uderza w oko, dźwięk basy nie jest zbyt głośny! Główna stal nierdzewna, będzie trwała długo. Zmieści się na każdym auto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Zobacz jaki wspaniały produkt.. Polecam kupić. Przybyłem przed terminem dostawy, jestem ze wsi São Paulo przybyłem z 21 dni 😍😍👏👏👏

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2020

    Bardzo ładny, trochę mniejszy od tego, co dało oczekiwane, ale rozmiar i idealny, przyszedł z kilkoma zarysowaniami, ale myśleć q było przeniesienie, kolor i o wiele bardziej żywy niż na zdjęciach i rozmiar ust i wielki, będę instalować i zobaczyć, jak dźwięk będzie wyglądać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2020

    Nie zainstalowano jeszcze produkt jest bardzo dobrze wykończony wydaje się być dobry jak na razie jestem zadowolony dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    ótima qualidade.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    produto chegou muito rápido

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2020

    Czekam na test

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 805
    • Ft14 881
    • Ft20 898
    • Ft12 211
    • Ft17 858
    • Ft19 461
    • Ft10 684
    • Ft15 628
    • Ft5 340
    • Ft10 684
    • Ft14 207
    • Ft1 649
    • Ft8 010
    • Ft15 198
    • Ft6 867
    • Ft4 954
    • Ft11 893
    • Ft45 270