Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/06/2021

    To jest super magnetyczna, elastyczna stacja lutowania ramion, naprawdę miły pomocnik z ciasno rozstawionymi małymi deskami. Posiada soczewkę powiększającą, co ma magnes, łatwe do poruszania się, magnesy są dość silne i będą trzymać łatwo różne rozmiary pcb. Mam go dla mojego stanowiska pracy, i jestem z niego zadowolony, istnieje kilka mniejszych wariantów tego produktu, bez pomocy rąk, również dobre do utrzymania rzeczy na miejscu. Lepiej niż się spodziewałem. Dobrze wykonana z dobrej jakości i ma ładny metalowy ciężki stojak, więc nie będzie łatwo się obrócić. Był dobrze zapakowany, łatwy w montażu przez wszystkie potrzeby.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Pozycja otrzymana w dobrym stanie Rekomendowane Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo dobry produkt.. Solidny i potężny magnes... bardzo zadowolony 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Świetny zestaw! Twarda stalowa podstawa zapobiega przesuwaniu się przedmiotu po ławce. Silne magnesy trzymają pracę solidnie na miejscu. Zawiera również dwa zginalne klipsy, aby działać jako „trzecia ręka" w razie potrzeby. Dobrze skonstruowane narzędzie polecam do każdego warsztatu elektroniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2020

    Może być więcej broni. Mam dodatkową rękę. To podnosi cenę. Dolny stół jest dość ciężki. Magnes jest silny. Szkło powiększające jest przeciętne. Ramiona są pod ręką. To przyszło za szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Ładny produkt zgodnie z opisem. Przybył bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Ich magnesy są wystarczająco silne. Szkło może być lepsze. Podstawa jest żelaza i wystarczająco ciężka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dineits
    BR
    03/07/2020

    Bardzo dobre wsparcie. Spełnia to, co obiecuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Очень удобная вещь для работы с мелкими платами. Массивное основание на не скользящих резиновых ножках. Стойки прочно удерживаются на основании магнитами. Очень быстрая доставка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Więc ten obiekt jest naprawdę świetny do pomocy w elektronice np. jako trzecia ręka, aby pomóc w spawaniu elementów. Doradzam wszystkim hakerom, nawet profesjonalistom. Doskonała jakość i bardzo wytrzymały. Wielkie brawo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$10.38
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$45.03
    • US$38.10
    • US$10.38
    • US$13.85
    • US$35.99
    • US$55.43
    • US$6.99
    • US$10.99
    • US$6.92
    • US$64.99
    • US$124.99
    • US$107.40
    • US$10.38
    • US$39.99