Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/02/2021

    👍 doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2017

    Cette casquette est vraiment superbe et s'adapte a toutes les tailles, conforme à la description et couleurs comme sur la photo, très jolie et confortable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2017

    Aussehen und Qualität sind super. Lieferzeit bei normalem kostenlosen Versand ca 3-4 Wochen. Ansonsten alles gut.... Jederzeit wieder. superzufrieden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2016

    got the hat ,fast delivery ,the material is better than i think,beautiful embroidery,my brother wants one, i gotta buy another colors for my children, highly recommend!!!thanks banggood!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2019

    +++++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2017

    Hat zwar etwas länger gedauert bis das Cap da war aber der Preis und die Verarbeitung entschädigt alles. Kann ich weiter empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2017

    The item looks great. The material and the quality is as described on line. It's totally worth it!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2020

    Idealnie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 696
    • Ft5 286
    • Ft5 286
    • Ft7 402
    • Ft3 844
    • Ft5 640
    • Ft6 696
    • Ft4 580
    • Ft5 991
    • Ft6 345
    • Ft4 935
    • Ft7 051
    • Ft4 580
    • Ft6 696
    • Ft6 696
    • Ft3 875
    • Ft12 694
    • Ft4 562