Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(77)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2021

    Awesome quality, better than expected. These are basically varifocal, graduating away from reading glasses at the bottom. Arms have rubber pieces near ear part. frames have a really smooth finish.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dobre okulary na odległość i bliskość. Cristal jest dość wyraźny, ale kadr jest dość słaby. W każdym razie, dobra oferta w cenie, szczególnie biorąc pod uwagę, że zakupiłem je po połowie ceny w błyskawicznej transakcji, około 8$

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Ten jest naprawdę dobry i jestem pod wrażeniem. To naprawdę działa zarówno jako czytanie i korzystanie na odległość. Warto kupić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Bardzo ładne okulary w cenie, bardzo lekkie i kompaktowe. Jedynym minusem jest to, że trudno mi go otworzyć i zamknąć, ale nic więcej nie narzekam. Bardzo dobra jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Te okulary wyglądają jak część. Siedzą bardzo wygodnie i miejmy nadzieję, że mrówkowa część zrobi swoje. Tylko po to, by usunąć naklejki ze szkła, aby dobrze widzieć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Wspaniale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Okulary są świetne, tyle że jest podatek od 16.000.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo ładna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dryfował. Ciężko ocenić, nie było w tym nic pozytywnego dla moich oczu, byłoby miło Badanie lekarskie, aby skalibrować wadę oka, niestety nie jest dla mnie odpowiednie. Dziękuję, To, co zamówiłem, otrzymałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 132
    • Ft3 837
    • Ft10 250
    • Ft4 212
    • Ft4 212
    • Ft3 376
    • Ft4 992
    • Ft6 333
    • Ft5 108
    • Ft29 871