Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(88)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(88)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Drogi adresie! Mamy produkt. Działa świetnie, idealnie. Problem w tym, że rozmiar nie jest odpowiedni. Europejski rozmiar dla mojej żony to rozmiar „L". Mamy rozmiar L, ale dla niego jest mały, prawdopodobnie chiński rozmiar L jest inny. Na załączonym obrazku widać, jak mały jest. Czy istnieje rozmiar, który może być użyty do wzrostu Ö 156 cm i ok. Czy można ważyć od 52 do 54 kg? Jeżeli tak (np. „XL" lub „XXL") chcielibyśmy go zastąpić. Jeśli to możliwe, proszę mnie informować. Z poważaniem: Tamás Jeżeli nie musisz przekazywać mojego wniosku tutaj, proszę wskazać, gdzie należy przekazać problem i nasz wniosek o zastąpienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Świetny produkt, zaskoczył mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Naprawdę mi się podobało! Warto było!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo wygodna kamizelka, miękka w środku i przyjemna w dotyku. Mam 188cm wysokości i wagę 80kg około (wysoki i szczupły), wziąłem 3XL. Na górze sukienki sweter lekko ciasno, bez problemu. Moim zdaniem to był lepszy 4XL, ponieważ długość bicia jest trochę krótka. Inaczej wygląda dobrze. Zużycie w pierwszych minutach mocy na maksimum (czerwone) 5v 2A, więc nie bierz powerbanku z wydajnością mniejszą niż 2,4A. Polecam zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    W środku kamizelki, wyczuwa się kilka kabli, zwłaszcza na ramionach i w pobliżu guzika. Drut ze złączem jest cienki. Kamizelka ma maksymalnie 1,8 ampera, w trybach środkowych jest po prostu wyłączana i włączana jak termostat. Ale najważniejsza jest wielkość! Zrobiłem M-ku, więc prawdopodobnie na 8-letnim dziecku (patrz zdjęcie w porównaniu do banku mocy). Smutek... w środku jest ładny moher, guma po bokach. Kamizelka dobrze się ogrzewa, ale przy tym prądzie zajmie kilka godzin, żeby zejść z brzegu. Jestem zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ayder53
    TR
    15/01/2021

    Produkt jest numer 10 5. Dam ci kolejny sparche dla mojego brata silnik grzeje się jak dziesiątka dla kurierów jedyny minus ławka musi mieć osobną kieszeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Dziękuję ci tylko, by to udowodnić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Kupiłem tę podgrzewaną kamizelkę na święta, razem z baterią: BlitzWolf® BW-P10 10000mAh. Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni z produktów. Mieszkamy w Szwecji, a ostatnio mamy mróz z temperaturami około -18°C. Pracuje na zewnątrz i w nieogrzanym budynku. Ta kamizelka była darem bożym, a bateria działa przez około 6-7 godzin, gdy kamizelka jest używana w środkowym położeniu. Nie czyni to jednak zimy do lata, ale robi różnicę. Mając to na uwadze, jest to warte swojej ceny, jest to nawet okazja! Chętnie bym to polecił, a sam myślę o założeniu kamizelki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Działa bez zarzutu, o ile można wybrać odpowiedni rozmiar. Tabela rozmiarów jest całkowicie niedokładna pierwotnie zamówiłem 3xl normalnie Duży i był naprawdę ciasno. Wskazówki mówią 110cm klatka piersiowa na pomiar to tylko 100cm (bangood refundowany tak dobra obsługa klienta). Zamówiłam 5xl i pasuje. Ok to ma lekki brzuch, ale 3xl był również bardzo ciasno na ramionach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    looks really good, i am tall and slim at 6 foot 3 but only 85 kilos and the 5xl fits great over a singlet. Seems to work ok not as hot as id expect but ive only had it 10 minutes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$61.20
    • US$10.38
    • US$60.05
    • US$13.85
    • US$38.10
    • US$17.31
    • US$34.64
    • US$26.55
    • US$7.36
    • US$118.95