Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/12/2021

    Brutalne odkurzanie sprawiło, że mikroprzełącznik chwilowo nie działa. Ale on się polepszył. To dobrze, że zamówiłem 4xl, jest to zwykły I rozmiar, jest w porządku, ale nie jest duży

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    W opisie nie jest jasne, że działa on tylko z zewnętrzną baterią. Nieużyteczne na własną rękę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Zaskakująco dobra jakość, zaraz po otwarciu torby. /Czas pokaże, /co się dzieje. Dokładnie tak, jak na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Bardzo ładnie, wygodnie i wyjątkowo ciepło. W kilka chwil sprawia, że każda odzież noszona na górze jest wygodna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    /Otrzymaliśmy kamizelkę termiczną. Niestety, paczka została uszkodzona. Cięcie, które sięga aż do kamizelki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    IT
    04/01/2022

    Dotarło to również dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Very powerful.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Doskonały produkt i wartość dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Recepcja w 8 dni, idealnie. Testowany z powerbanku, prawidłowe ogrzewanie, mały problem z przyciskiem, który jest wyłączony, myślałem, że nie działa. OSTRZEŻENIE do rozmiaru.Na szczęście wziąłem XL, ponieważ rozmiar znacznie mniejszy niż norma. Zobacz niezawodność w czasie. Inaczej polecam.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Ogrzewanie tak jak chciałem. Musiałem czekać 3 godziny po rozpakowaniu, zanim wyłącznik zasilania był gotowy (z powodu próżni wewnątrz gumowego przełącznika). Wtyczka USB została zwichnięta/ukryta wewnątrz tkaniny, ale z pomocą silnego magnesu udało mi się przenieść ją do bramy kablowej. Pobór prądu 2A z mojego banku zasilania 5V USB. Termostat sterowany ustawieniami temperatury. Rozmiar 2XL podobny do norweskiego Large. Dobrej jakości materiał i zamki błyskawiczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$84.81
    • US$97.01
    • US$39.99
    • US$63.51
    • US$60.05
    • US$17.31
    • US$56.99
    • US$50.81
    • US$131.66
    • US$97.01
    • US$108.56
    • US$189.99
    • US$62.36
    • US$60.52
    • US$102.99
    • US$113.99
    • US$14.99