Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2018

    this is soooo soft and nice it is number 1 I got the mermaid one it is huge and I love it 10/10 would recommend!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2019

    Muy bonito y Muy suave y también se infla muy lento💖💖

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2018

    Not really slow rising and a bit dense but is sooooo cute!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2018

    I got the unicorn squishy cake and it smells like coconuts. there are some defects on the squishy like at the bottom there’s paint that’s peeling.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2018

    Ho comprato l'unicorno ed è MERAVIGLIOSAMENTE MERAVIGLIOSO.!!! MORBIDISSIMO , SLOW RISING, PROFUMATO, E FATTO BENE.. BRAVI.. forse un po piccolino, ma questi sono dettagli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    W końcu go dostałam po tym czasie zamówiłam przed świętami i dostałam 25 stycznia moja córka go uwielbia, ale nigdy więcej nie kupię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    These items are great! I had one unicorn cake suishy arrive. The magnets I received are amazin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2018

    Pretty squishy kinda slow rising but a little bit denser than expected still god quality though!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2018

    Fast sheeped and the item is as description.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2018

    supper cute coloring is a bit dif on the narwal but super soft and slow rising i recomend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft4 162
    • Ft2 881
    • Ft2 958
    • Ft3 326
    • Ft2 958
    • Ft3 326
    • Ft4 438
    • Ft13 804
    • Ft1 105
    • Ft2 586
    • Ft4 066
    • Ft5 547
    • Ft3 698
    • Ft3 326
    • Ft2 958
    • Ft2 217
    • Ft5 547
    • Ft3 698