Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Produkt jako opis. Zmontowane i przetestowane ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Rurka IV18 w zestawie ma tylko 19 szpilek. Pionki 1,13 żarnik (13ohm) i 1 są połączone z podłożem. Odpoczynek jest łatwy. Pozdrawiam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Doskonała cena za ten zestaw. Dotarliśmy na Białoruś za 10 dni, potem odprawa celna. Wszystko zapakowane w kartonowe pudełko, wszystkie w torby i zawinięte w pępek. Myślę, że będzie mi miło wieczór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2020

    Uwaga! Zegar wysyłany jest z nowszą rurką, a konfiguracja pinu jest inna niż ta, którą opisano w instrukcji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    W sumie jest to ładny projektowany produkt z kilkoma drobnymi problemami. Pozytywny: - Oryginalny, przystojny projekt. - Automatyczna regulacja jasności wskaźnika w zależności od światła otoczenia jest bardzo pomocna. - Zegar o przyzwoitej dokładności, nawet bez dołączonej opcjonalnej anteny GPS. Nie: - Zgodnie z instrukcją montażu wyniki do źle dopasowanych gniazd USB i GPS oraz otworów w obudowie. Sprzedawca mógłby dodać dodatkowe 4x białe plastikowe podkładki, które są wymagane do dopasowania PCB do otworów. - Czujnik temperatury jest bezużyteczny. Natychmiast po uruchomieniu zegara czujnik wykazuje odpowiednią temperaturę, Ale z czasem się rozgrzewa i dryfuje. Wygląda na to, że autor już widział ten problem i próbował Oddzielić czujnik od reszty przez długą lukę w PCB, ale wydaje się to nie wystarczyć. - Wskazanie daty i czasu jest bardzo podobne i raczej trudno dostrzec różnicę. Rozsądne byłoby dodanie dodatkowego formatu dat, które miałyby tylko dzień i miesiąc, ale reprezentowane w znacznie innej formie niż czas, np. „10 KTZ" lub „10 TUE". - Byłoby miło mieć taki wygaszacz ekranu, który pokazałby coś zabawnego, inne segmenty, które normalnie nie są używane do wskazania czasu, jak w innych wersjach zegara na IV-18.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Problem, wysłać rurkę z 19 PIN Boas są wykonane dla 22 pin, a nie diagram do adaptacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2020

    To był drugi zegar, który zamówiłem i znalazłem ten sam problem z rurką fluorescencyjną. Wszystkie szpilki tej tuby mają taką samą długość, bez wskazania pierwszego i drugiego i tak dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2019

    I made a video review of this clock. I also assembled it on this video: https://youtu.be/erZ3omHAN7E

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2019

    This was the most fun kit I've built in years! The assembly process was simple once I found the updated build instructions.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2018

    top

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2019

    Not cheap but look fantastic. A breeze to mount.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 028
    • Ft2 562
    • Ft3 523
    • Ft3 874
    • Ft13 855
    • Ft2 818
    • Ft9 559
    • Ft11 281
    • Ft6 695
    • Ft10 927
    • Ft3 169
    • Ft2 439
    • Ft13 748
    • Ft5 734
    • Ft9 294
    • Ft2 818
    • Ft8 240
    • Ft10 988