Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Paczka jest trochę wgniecona, ale zawartość wydaje się nietknięta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Przybyło z tygodnia i muszę powiedzieć, że na razie świetne za cenę nie mogłem mieć lepszego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    very fast shipped 7 days to Slovakia from Spain. Product look great. recomended seller. All ok. 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Szybka wysyłka i dostawa. Ładna klawiatura i mysz Kupiony za 13 euro łącznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Ogólnie jest ok. Przyciski klawiatury są trochę sztywne, jeden z klawiszy akcentu ma pokazany akcent, ale klucz nie odpowiada akcentowi prawdopodobnie przy moim komputerze jest ustawiony na portugalski i l klawiatura być chińskiego pochodzenia. Mysz ma super interesującą lekkość i odcisk stopy, ale plastik używany jest kruchy. Co do operacji jest normalne, wewnątrz caxa nie przychodzą baterie wykałaczki, dlatego trzeba kupić. Odpowiedź na połączenie jest normalna, wyjaśniam, że mój system użytkowania to Windows 10. Jego rozmiar jest bardzo interesujący, ponieważ zajmuje bardzo mało miejsca. Jeśli chodzi o zakres cenowy, myślę, że powinien być mniejszy nawet jeśli jest to zestaw. Dostawa była bardzo szybka biorąc pod uwagę kraj pochodzenia i stan, który sam lokalizuję (MA). Oczywiście, nie licząc wysokiego wzrostu dolara, wirusów koronowych i sondlmy brazylijskich dróg i powolnej obsługi poczty. W dniu 05/02 przybyło w dniu 06/03. Wreszcie, stan pudełka był trochę zmiażdżony, ale wszystko ok z klawiaturą i myszą.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Produkt jest bardzo stylizowany, materiały są bardzo odporne, pomimo braku metalicznych części, rozmiar jest bardzo zwarty i wygodny, polecam go dużo, zwłaszcza jeśli wolisz minimalistyczny styl, bardzo dobry design i duża kompatybilność z każdym urządzeniem sprawia, że jest to bardzo uniwersalny produkt stylowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Świetny produkt w cenie i wygląda dokładnie tak jak reklamowano. Kupiłem go w złocie i naprawdę mi się podoba. Klawiatura: Działa, nie podoba mi się to uczucie kiedy naciskasz, ale jest ok. Działa świetnie. Kiedy kupujesz go po raz pierwszy, musisz trochę uderzyć myszkę, żeby wyłączono ją z trybu snu. Odbiornik USB: Uważaj z nim, ja zepsułem swój :(...(to była moja wina). Poza tym, świetny produkt. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Artykuł dotarł w idealnym stanie jest jak pokazano na fotografii, już go przeglądałem i działa doskonale, mówię również, że przybyłem przed określoną godziną, polecam do dostawcy i platformy Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2020

    Wygląda bardzo krucho, ale jest piękny, a cena była super. Ponownie zajęło to prawie 2 miesiące, aby przyjechać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Przesyłka była szybka, produkt z pewnością wygląda na dobry stosunek jakości do ceny, jednak mój przybył z części plastiku, który mieści śrubę pękła. opuścił wynik dla jakości, ale będzie szukać aktualizacji oceny, aby przedstawić, jak zamiana jest (przypuszczam, że mam prawo do jednego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 284
    • Ft9 250
    • Ft10 902
    • Ft6 540
    • Ft9 250
    • Ft8 357
    • Ft4 359
    • Ft7 267
    • Ft13 083
    • Ft8 589
    • Ft7 267
    • Ft6 275
    • Ft7 630
    • Ft10 902
    • Ft23 261
    • Ft6 275
    • Ft14 537
    • Ft8 919