Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(81)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2018

    Всем привет, получил каждый в индивидуальном пакете, качество пайки не очень (конденсатор на некоторых стоит криво соприкасаясь с диодом). Ножки все залуженные (не как позолоченные на фото у продавца) и залужены плохо, рекомендую своими силами поправить это дело. За это за внешний вид ставлю 4 звезды,так и быть за качество оставлю 5 звёзд.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    Montés sur une carte GT2560 Geeetech qui pilote une imprimante type Prusa I3. semble assez efficace. très bien et pas cher.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Mufassa
    ZA
    01/10/2018

    Stepstick for ultra silent 3D printer stepper motor operation. Usefull for A4988 and DRV8825 stepper motor drivers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    tutto bene arrivati in buone condizioni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2019

    electronics are made well. the plastic part sticks pretty high but it works. it seem a lil quieter for non print moves. maybe I will replace the extruder driver too. great price too. recommended for TL smoother effect. 8 diodes also.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2018

    De acordo com as informações do anúncio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2018

    I didn't need to re-calibrate steppers. Makes the steppers very silent. I have DRV8825 on the xyz and a98 for the e axis. very satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    Have not installed as yet. Manufacture quality looks good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2018

    livraison rapide produit conforme. qualité correct. emballage soigné. reste à tester si le fonctionnement et bon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    POR FIN ME LLEGARON ESPERO QUE ME VALAN FENOMAL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.08
    • US$38.99
    • US$23.10
    • US$8.39
    • US$2.59
    • US$12.99
    • US$12.69
    • US$14.94
    • US$12.71
    • US$6.99
    • US$97.74
    • US$7.90
    • US$4.61
    • US$6.93
    • US$16.16
    • US$51.74
    • US$49.65
    • US$65.82