Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(318)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(318)
    • 5 Star(307)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2019

    Absolutely awesome for charging 1S batteries for Tiny Whoop/Brushless Whoop sized copters. Very handy! Charges 6 batteries at once, and all independently. Far superior to any cheap charge board. Highly recommend this unit! Don't go cheap on a charger, you will regret it! This is the perfect 1S charger!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    Brilliant little charger

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Arnonos
    FR
    05/10/2021

    Ładowarka zakupiona do baterii Lipo HV mojego Tiny. To naprawdę działa bardzo dobrze i bardzo dobrej jakości. Ponadto, dostawa była bardzo szybka we Francji. Dziękuję, Banggood. Ładuję nabywców baterii Lipo HV mojego Tiny. To działa naprawdę dobrze i bardzo dobrej jakości. Ponadto, dostawa była bardzo szybka we Francji. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Topowa ładowarka, świetna do baterii Thinyhoops. Wiele ustawień. Tylko brak wybranej opcji ładowania baterii w trybie przechowywania, które muszą być monitorowane samodzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Przedmiot właśnie przyszedł po zaledwie tygodniu transportu. Na razie działa jak w reklamie! Zdecydowanie bardzo dobra jakość w porównaniu do jednostek 1S, które pochodzą z zestawów RTF.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Ładowarka górna, doskonała jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    100% working. thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Przybyło szybko, zmontowane jakościowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2018

    Beautiful little single cell charger, can be powered via a standard figure 8 type cable or via a larger lipo ( up to 4S input voltage ) or even a car charger with XT60 for when you are at the field. First tests are very positive with 18650 cells being charged to 4.195V according to my multimeter and digital scope which is more than acceptable ( maybe a slight variation in the cells as they are completely new and only woken out of sleep state ) I will continue testing with multiple charge/discharge cycles of the 18650 and then move onto single cell 650Mah LiPo's. If you have any questions or would like me to carry out any specific tests feel free to contact me via Email, the RCGroups thread or via direct message.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2019

    Ottimo caricabatterie LiPo Li Ion LiHv, compatto con 6 uscite indipendenti, alimentabile da rete AC 100-240 V e con batterie lipo lion da 7 a 17V DC tramite il connettore XT60 femmina. Il display è ben visibile e illuminato, ogni canale di ricarica presenta un LED che segnala la fase in carica e batteria carica. Al momento dell'accensione il caricabatterie comunica a schermo la tensione della batteria che lo alimenta. Ogni canale di ricarica presenta 4 differenti prese di ricarica. La corrente di ricarica impostabile va da 0.1 a 1.0 A e inoltre si può impostare il tipo di batteria collegata. Il caricabatterie inoltre ha quattro piedini in gomma antiscivolo sulla base. Altamente consigliato.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.99
    • US$33.48
    • US$55.99
    • US$64.39
    • US$30.99
    • US$73.91
    • US$42.54
    • US$29.99
    • US$34.49
    • US$118.99
    • US$38.10
    • US$40.41
    • US$214.82
    • US$12.58
    • US$9.89
    • US$16.16
    • US$108.99
    • US$8.07