Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    Wygląda na solidną, nie mogę jej teraz przetestować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    thanks so much I like it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Original Product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Mogę na ciebie liczyć. Kupiłem ten przedmiot, bo nie ma dziury na pasku w Armor 11 Miałeś rację. Upuściłem go na beton dwa razy po zainstalowaniu, ale sprawa ma Chociaż był porysowany (cztery rogi), główny korpus nie został uszkodzony. W końcu to twardy smartfon, ale nie chcę go zbytnio zranić Ulżyło mi, że nie ma. Dobrze jest również wybierać między klipsami i karabinkami w zależności od użycia. Jednak siła chwytania klipsa wydaje się być trochę za krótka, ale nie za duża Jeśli jest silny, może przeszkadzać w wyjęciu go z kieszeni. To trudne miejsce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Jest całkiem dobry, ale nie tani. Trzyma telefon BARDZO dobrze, prawie za dobrze. Trudno było go zdjąć, dopóki nie odkryłem, że przez próbę i błąd, który mógłby to odciągnąć z krótkiej strony i trochę łatwiej by się to odsunęła. Klips jest w środku, co nie jest dobrym miejscem, aby trzymać go wygodnie na pasku. W przeciwnym razie jest to, co mówi, jest bardzo wytrzymałe i silne, aby iść sam z telefonem Armor. Klips z fasoli jest dobry do przywiązania go w ryzykownych sytuacjach, takich jak jazda na rowerze czy żeglarstwo, gdzie naprawdę nie chcesz go upuścić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Okładka jest naprawdę dobra również z różnymi załącznikami. Oczywiście telefon komórkowy buduje wtedy nieco więcej, ale kto już ma taki telefon komórkowy znajduje, że nie jest źle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Produkt był jak w reklamie, został wysłany szybko i dotarł na długo przed spodziewaną datą przyjazdu. Bardzo zadowolony z produktu, usługi i szybkości dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Komórka przyszła szybko ani nie oczekiwała, że będzie tak szybko, mam nadzieję, że jest dobry i rozgrzewa się za długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Doskonała ochrona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 548
    • Ft14 534
    • Ft9 768
    • Ft6 930
    • Ft12 151
    • Ft4 010
    • Ft6 930
    • Ft12 041
    • Ft2 841
    • Ft2 917
    • Ft3 268
    • Ft4 010
    • Ft3 634
    • Ft12 771
    • Ft4 257
    • Ft4 529
    • Ft10 110
    • Ft5 369