Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2021

    Oni naprawdę słuchają troski klientów & bardzo doceniam to, co dla mnie robią. W końcu otrzymałem dary, które obiecali, późno, ale lepiej, że żaden. Wielkie dzięki za obsługę klienta, która słucha moich opinii poważnie.. Na pewno kupimy od nich następnym razem, gdy cena będzie odpowiednia. Dzięki, Cust. Ekipa serwisowa, 👍😋🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Wspaniały. Zegarek jest doskonałą jakością, bardzo dobry materiał, Pełny dotyk działa doskonale. Ma kilka funkcji prawnych na co dzień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Rzeczy dotarły bardzo dobrze spakowane i dużo wcześniej niż się spodziewaliśmy. Dziękuję Banggood za doskonałe produkty, 😊👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Działa dobrze... (prezent z telefonem)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Bardzo mnie lubię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Myślę, że jakość jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Jestem pod wrażeniem czasu pracy na baterii, mam ten zegarek od około 1 miesiąca i ładować go tylko raz - przybył w pełni naładowany. Ponadto, ja pas jest jednym z najlepszych, jakich używałem od lat (próbowałem skóry, metalu, tworzyw sztucznych), nie drażni mojej skóry i klamra ma zaokrąglone krawędzie, więc się nie okopuje. Bardzo wygodne w noszeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Zamów to dla zabawy i eksperymentuj . Akumulator, jak zapowiadają, utrzymuje się dość długo. 5 dni i odliczam... Szybka dostawa, żadnych problemów z celnikami, jak ogłaszają Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Wyszedłem za darmo z moją Ulefone Armor 10, ale to byłoby warte swojej ceny, gdybym kupował ją osobno. Jest dobry do tego, co robi i dobrze ogląda się cały dzień, ale dla sportu używam mojego sprzętu Lezyne / Wahoo / Garmin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 889
    • Ft57 337
    • Ft82 822
    • Ft36 631
    • Ft31 853
    • Ft105 121
    • Ft35 038
    • Ft62 116
    • Ft35 038
    • Ft76 451
    • Ft70 080
    • Ft158 961
    • Ft79 636
    • Ft165 647
    • Ft63 708
    • Ft73 265
    • Ft127 420
    • Ft6 021