Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(24)
    • 5 Gwiazda(20)
    • 4 Gwiazda(3)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2024

    excelente teléfono, cumple con todas las especificaciones que indica el fabricante. recomendado.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2024

    Wartościowy następca do zastąpienia mojego starego CAT S62 Pro. Zaoszczędziłem ponad 300 euro, zamawiając z Banggood w porównaniu z lokalnym sklepem. Dzięki BG i Ulefone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2024

    Bardzo mi się podobało, działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2024

    Ten telefon jest ciężki, ale go uwielbiam! Mogę używać tego telefonu przez 4 dni bez ładowania. Dla mnie istnieją 2 wady tego telefonu, 1. stabilizacja obrazu wideo i 2. głośnik brzmi trochę pusto. Zdecydowanie kupiłbym ten telefon ponownie! To świetny telefon!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2024

    Świetna szybka dostawa. Niesamowity telefon z wieloma funkcjami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2024

    Hurra, po 21 dniach przyszło do mnie, mam nadzieję, że Banggood będzie się rozwijać w przyszłości, ale i tak było warto czekać. Telefon wygląda świetnie i działa doskonale, dziękuję Banggood. 👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2024

    zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2024

    Schnelle Lieferung, Ware ist OK. Gerne wieder!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2024

    Zamówiono na początku listopada, przybył pod koniec stycznia. Ten telefon to kamera termowizyjna dokonująca połączeń (czasami). Okropne, filmy wydają się kręcone z telefonu z początków lat 2000, mikrofon jest okropny. Co 30 sekund pojawia się wiadomość

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2024

    Niesamowity, piękny i mocny smartfon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$164.99
    • US$143.99
    • US$278.99
    • US$259.99
    • US$224.99
    • US$228.99
    • US$269.99
    • US$239.99
    • US$195.99
    • US$409.99
    • US$269.99
    • US$269.99
    • US$429.99
    • US$459.99
    • US$204.99
    • US$259.99
    • US$449.99
    • US$244.00