Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2022

    Niesamowita komórka na ekstremalnie niebezpieczne misje wytrzyma wszystko. Szybka, duża bateria, solidna konstrukcja, długa pamięć, kup najlepsze rzeczy,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Super quality! but very hevy than I thinked. Publisher send me free power sauce exchange adapter! 日本語対応、技適は…自己責任で。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Dotarła w idealnym stanie, ale trochę to trwało. Uważam, że system jest trochę powolny A 🔋 myślał, że to potrwa dłużej More to dobre urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Nowa komórka wow piękne to jest dobra praca z Syjonu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Dokładnie tak, jak opisano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    O Banggood: z przyjemnością robi interesy, dobra cena i jasne warunki. Przedmiot przybył zgodnie z planem i w idealnym porządku. O samym urządzeniu: tylko instalowanie go, więc nie można jeszcze powiedzieć wiele. Wybrane specjalnie Ulefone, ponieważ jest to bardzo dobrze znana marka telefoniczna, wybrana przez wielu innych adoratorów. Z pewnością wygląda i czuje się bardzo wytrzymały i bardzo dobrze się trzyma na początek. Mam nadzieję, że ten Ulefone ma lepsze funkcje niż mój stary Blackview BV8000Pro (niemożliwy do rozmowy z kimś, mikrofon był po prostu zbyt miękki dla drugiej strony, aby zrozumieć, co powiedziałem) lub żyje dłużej niż mój Oukitel WP5 (po prostu pech, nie rozpoznaje już karty SIM po 2 latach, w przeciwnym razie genialny telefon)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2022

    smartphone ottimo. robusto, elegante esteticamente ed ha una capacità di autonomia eccellente che con utilizzo normale, arriva fino a 6/7 giorni. il software con l'ultima versione di Android, completa l'efficienza del dispositivo. avevo già acquistato un altro Ulefone Armor modello 12 5G e stando alla precedente esperienza, sapevo che questo ultimo telefono non poteva deludermi. il peso dello smartphone è superiore a tutti gli altri, ma dopo un paio di giorni di utilizzo, non si fa' più caso al suo peso consiglio a tutti quanti l'acquisto. la spedizione è stata velocissima e l'imballaggio ha preservato la sua integrità.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    ได้ของ แน้นอน สั้ง25 ส่ง26 ของถึง30 นะนำสัมหรับคนไทยที่คิดจะสั่ง ส่วนตัวผมยังโชคดี ไม่โดน ศุลกากรตรวจไม่เสียค่าไช่จ่ายเพิ้ม จัดส่งโดย UPS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    以前はWP5proだったので、ほぼ長くなっただけの感じですがすごくデカいです。 性能は段違いによくなったのであらゆるアプリがスムーズに動きます。 仕事で使うのですが、多少荒っぽく使っても堅牢な躯体なので安心感があります。 日本用のコンセント変換パーツが付いていたので大変助かりました。ありがとう。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$539.00
    • US$321.00
    • US$92.99
    • US$259.00
    • US$169.99
    • US$235.99
    • US$194.00
    • US$179.99
    • US$309.99
    • US$159.99