Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2022

    Ponieważ to było przed zamówieniem, dostawa do Rygi zajęła 7 tygodni... Pakowanie jest dobre: torba-torba. Przed wysłaniem do fabryki ktoś w ustawieniach włączył funkcję, jak wyłączyć ten hamulec... Po tym, smartfon ustawić się dobrze i działa dobrze... Nie ma żadnych dodatkowych chińskich aplikacji i to sprawia przyjemność..., Ale z jakiegoś powodu nie ma Własnej Galerii-jest tylko Zdjęcia Google... Reklamowana aplikacja Navigator również nie jest tylko Google Maps... Kupiłem ten niedrogi futerał phablet Builder (rozmiary patrzeć na zdjęcie)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    rzeczy otrzymane w dobrym opakowaniu i zakończone, dostać bezpłatny adapter podróżny,.. Dzięki, przedmiot działa dobrze,.. Świetne usługi z Banggood!!! 👍. Szybka dostawa przez partnera logistycznego.. Power14 przez ulefone absolutnie niesamowite 🤗

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Dobra jakość w cenie!Dobry stosunek ceny do ceny Dobra cena Dobra cena Stosunek ceny!Dobra jakość ceny!Dobre ceny w cenie!Dobre ceny w cenie! Dobra cena Dobra cena Wartość w cenie!R Dobra cena w cenie!Wartość za pieniądze! Cena za pieniądze!Dobre wartości w cenie!Dobre ceny w cenie!Dobre ceny za pieniądze!Dobre ceny za pieniądze!Dobre ceny za cenę!Dobra cena dla pieniędzy!Dobra cena dla dobra cena cena cena pieniądze!my dobra jakość cena cena cena cena pieniądze!Dobry stosunek ceny do ceny! stosunek!Dobry stosunek jakości do ceny!Dobry stosunek jakości do ceny!Dobry stosunek ceny do ceny!Dobry stosunek ceny do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Niesamowite dostałem 2 jako prezent dla mojej rodziny, jestem coraz więcej cena jest bardzo przystępne i jego solidny sprzęt ⚡🤘✌️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    super smartphone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Świetny telefon

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Na początku jest dobry, ale muszę się do niego przyzwyczaić, bo myślałem, że jest bardzo ciężki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Produkt został dostarczony do Niemiec po 28 dniach. Jest to prezent świąteczny, dlatego nie mogę jeszcze podać żadnych informacji o funkcji i ocenie produktu 2021-12-02 dostarczono 2021-12-02 06:35:57 Czekam na odbiór Paczka ma być dostarczona w ciągu dnia. 2021-12-02 06:24:31 W drodze Paczka dotarła do centrum paczek. 2021-12-01 03:08:10 Paczka dotarła do centrum paczek i została posortowana ręcznie. 2021-12-01 03:08:09 Paczka dotarła do centrum paczek. 2021-11-27 03:06:14 Paczka dotarła do centrum paczek. 2021-11-27 03:06:14 Paczka została przekazana GLS. 2021-11-25 03:00 Lot przybył, wkrótce zostanie odwołany. 2021-11-24 12:00:00 Lot wystartował. 2021-11-23 14:31:52 Samolot wkrótce wystartuje. 2021-11-19 20:55:57 rozesłano Paczka została wysterylizowana i wysłana. 2021-11-19 06:13:18 Paczka została wpisana do systemu informatycznego GLS, która nie została jeszcze przekazana GLS. 2021-11-18 20:45:51 Nasz magazyn zaczął pakować twoje rzeczy. 2021-11-04 04:04:36 Złóż zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Przedmiot otrzymany po 10 dniach... To szybko, od Hong Kongu do Chin, a moje miejsce jest na prowincji. Telefon jest dobry i nieporęczny. Nie mogłem powiedzieć wiele, ponieważ nadal muszę używać go na co dzień, a teraz nie mogłem wiele zgłębić, ponieważ jestem zajęty pracą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Mam już wersję 13 (i nadal jestem z niej bardzo zadowolony), to był prezent dla mojego ojca, bardzo miła wersja ewolucyjna 13. Piękny ekran i funkcje idealne dla Francji. Bardzo polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.00
    • US$189.99
    • US$289.00
    • US$129.99
    • US$94.99
    • US$323.00
    • US$104.99
    • US$114.99
    • US$282.00
    • US$117.99