Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(194)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(194)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Mój trzeci Ulefone, po Ulefone 6, 9 z pięknym termografem FLIR. To mój trzeci klejnot Ulefone Power Armor 13 z laserowym licznikiem odległości Po dwóch dniach użytkowania nadal 88% baterii Minęły dwa dni, odkąd go mam, i wygląda na to, że nic nie poradzę. Ulefone ma wiele modeli i myślę, że jest jednym z najlepszych producentów smartfonów i akcesoriów Dziękuję Bangood za wysłanie mi tego klejnotu

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    To szwajcarski scyzoryk telefonów! Ogromny ekran, duża bateria, gruba, wytrzymała obudowa i czysta, bezproblemowa Android 11 z rozszerzalną pamięcią (Karta SD). Podoba mi się wyświetlacz, który jest lepszy od innych wytrzymałych telefonów, które mam. Radio FM gra nawet bez podłączenia słuchawek. Osłona ekranu jest włączona. Jestem w USA i Ulefone włączono adapter wtykowy w stylu północnoamerykańskim do ładowania. Podpowiedź: Aby skorzystać z funkcji Rangefinder, musisz nacisnąć przycisk dwa razy, raz, aby włączyć, a następnie ponownie, aby rozpocząć pomiar. Brakuje tylko 5G, jeśli to cię nie zniechęci, to pokochasz ten telefon. Przedmiot został dostarczony na mój adres w USA za pośrednictwem FedEx, całkowity czas tranzytu to 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Dla tych, że mają doświadczenie z wytrzymałymi lub grubymi telefonami z dużymi bateriami nie będą mieli problemu... Dla tych, którzy mają regularne telefony do 5000mah baterii ten telefon będzie dla nich bardzo duży.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo dobrze, wysyłka była szybka. Przetwarzanie bardzo dobre i funkcjonalne również. Bardzo empatia, ponieważ obudowa jest bardzo stabilna. Bardzo dobry do rzemiosła i użytku prywatnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Po pierwsze: kupuję telefon 7 sierpnia przychodzi 9 września, nie spieszyłem się. Dwa: mój błąd nie patrzę na pomiary, ale na cudowną pojemność baterii. Trzy: może jestem słaby w informatyce, ale drugi telefon z Androidem 10 wydawał mi się bardziej logiczny, na przykład, jeśli umieścić oddzielne SD do PC był widziany oddzielnie z 11 dzielone go wszystko się kończy w FILES, nic nie rozumiesz, Następnie aparat nie pozwala powiedzieć, gdzie chcesz przechowywać zdjęcia, jeśli są przechowywane wewnątrz lub osobno. Ci, którzy nie lubią powikłań w oprogramowaniu i nie robią ciężarów zostawić go w spokoju.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Telefon nie może być używany w Indonezji, ponieważ IMEi nie jest zarejestrowany przez usługę dostawy, która jest PT. Eldita logistyka, (ang.). Nie wiedziałem, jak skontaktować się z logistyką Eldita, aby zarejestrować IMEI, aby upiększyć

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Jest naprawdę ładny, ale głównym problemem jest to, że jest za gruby dla mojego telefonu rowerowego teraz mam jakiekolwiek problemy z zakładaniem roweru. omg

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    To jest zbiornik na wojnę Naprawdę dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Mogę powiedzieć, że ten telefon jest ogromny i potężny. Zamówione w dniu 03/10/2021 i otrzymało go dzisiaj omg tak szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Potwór, wszystko, czego potrzebowałem. Wszystko poszło dobrze i szybko... Brazylia przybyła 12 dni temu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft72 695
    • Ft116 946
    • Ft91 660
    • Ft34 766
    • Ft60 052
    • Ft94 821
    • Ft9 479
    • Ft41 087
    • Ft47 409
    • Ft75 856
    • Ft44 248
    • Ft126 429
    • Ft23 390
    • Ft39 507
    • Ft15 801
    • Ft53 730
    • Ft69 534
    • Ft79 017