Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(726)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(726)
    • 5 Star(666)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    To szwajcarski scyzoryk telefonów! Ogromny ekran, duża bateria, gruba, wytrzymała obudowa i czysta, bezproblemowa Android 11 z rozszerzalną pamięcią (Karta SD). Podoba mi się wyświetlacz, który jest lepszy od innych wytrzymałych telefonów, które mam. Radio FM gra nawet bez podłączenia słuchawek. Osłona ekranu jest włączona. Jestem w USA i Ulefone włączono adapter wtykowy w stylu północnoamerykańskim do ładowania. Podpowiedź: Aby skorzystać z funkcji Rangefinder, musisz nacisnąć przycisk dwa razy, raz, aby włączyć, a następnie ponownie, aby rozpocząć pomiar. Brakuje tylko 5G, jeśli to cię nie zniechęci, to pokochasz ten telefon. Przedmiot został dostarczony na mój adres w USA za pośrednictwem FedEx, całkowity czas tranzytu to 15 dni.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Mój trzeci Ulefone, po Ulefone 6, 9 z pięknym termografem FLIR. To mój trzeci klejnot Ulefone Power Armor 13 z laserowym licznikiem odległości Po dwóch dniach użytkowania nadal 88% baterii Minęły dwa dni, odkąd go mam, i wygląda na to, że nic nie poradzę. Ulefone ma wiele modeli i myślę, że jest jednym z najlepszych producentów smartfonów i akcesoriów Dziękuję Bangood za wysłanie mi tego klejnotu

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Kupuję Ulefone na 10.10.2021. Dotarcie do mojego domu zajęło dużo czasu. Nie mogę wyśledzić, gdzie jest mój telefon po locie z Chin. Dotarł bezpiecznie 23.10.2021 r. Nie wiem, kto wysłał mój telefon. Nie jest to określone w szczegółach śledzenia. Nie mogę również skontaktować się ze sprzedawcą w tej aplikacji Banggood. Myślałem, że są oszustami. Kiedy otworzyłem paczkę, zobaczyłem czarne żółte pudełko. Dzięki Bogu, że to był mój wytrzymały Ulefone. Wydaje się bardzo twardy, duży i ciężki. Jest łatwy w instalacji. Wszystko, co mam w starym telefonie, przeniosłem na niego. Używam do instalacji i oglądania filmów około 5 godzin. Akumulator spadł ze 100% do 90%. Teraz około 3 dni w gotowości z Wi-Fi otwarte. Bateria padła w 85%. Ale nie użyłem go jeszcze do codziennego użytku. Może użyję go wkrótce podczas pracy na świeżym powietrzu. Chcę powiedzieć, że jeśli coś niestabilnego stanie się z moim telefonem wkrótce. Bo z Malezji do Chin jest za daleko. Jak długi okres gwarancji Ulefone dać mi. Mam nadzieję, że Banggood i Ulefone będą wkrótce transportować.

    Komentarze (27)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Towar dotarł stosunkowo szybko i był w dobrym stanie, poza przybyciem kompletny. Wraz z akcesoriami, takimi jak folia ochronna (z ekranu) wykonana z hartowanego szkła marki i modelu. Wraz z szybką ładowarką ścienną i jej szybkim kablem, ultra-cienkim pasem SIM, kabel OTG, USB 3.0 do USB typu USB. Jeśli chodzi o telefon, nawet po przeczytaniu i obejrzeniu zdjęć i filmów, oprócz recenzji i ocen, nic nie przygotowało mnie na ogrom objętości, jeśli chodzi o grubość tego wspaniałego telefonu. Według mnie, trzy z tych telefonów mogą uruchomić samochód mojej żony, który ma baterię 45AH. Ma wiele autentycznych funkcji przypominających nóż szwajcarski i jest rodzajem narzędzia CAT, tak jego wszechstronność i poliwalencja łączącą wyższą autonomię (super) i odporność na wstrząsy i pył (te ostatnie nie zapomnij, aby sprawdzić, jeśli wszystkie Zatyczki są zamykane (dostosowane w miejscu), ponieważ nie ma cudów, żadne urządzenia z różnymi połączeniami nie są nieprzepuszczalne bez tej opieki (jak określono w podręcznikach towarzyszących tym artykułom). Zwierzę się panu, że nie będę testował tych zdolności wodoodpornych, ponieważ oczywiście, kiedy trzeba je przetestować, zostaną one poddane próbie. W ujęciu względnym widzę tylko trzy wady: 1. Naprawiono niektóre akcesoria, myślę, że oprócz tego, że Banggood połączył ładowarkę bezprzewodową przez indukcję. (ADOI i musimy umieścić wizę w ofercie Banggood) Ale jak to powiedział, może złożyć sprawę lub odwrócić (ochronna pokrowiec) i tak, wydaje się, że prosi o wiele, ale to byłoby fantastyczne. 2. Jeśli chodzi o Gwarantuję, że od 2022/01/01 będzie co najmniej 3 lata, Tylko, żeby wyegzekwować Banggood, będzie jakiś zawał. 3. Pozostało tylko 5G. To powiedział nie zapomnij kliknąć na ofertę przed sfinalizowaniem zakupu, jeśli nadal jest dostępny i są przygotowane na ponad średnią wagę i grubość.

    Komentarze (16)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Potwór, wszystko, czego potrzebowałem. Wszystko poszło dobrze i szybko... Brazylia przybyła 12 dni temu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    W konkretnym celu, dla którego kupiłem ten telefon, naprawdę mi się podoba. Do codziennego przenoszenia, nie byłbym tak chętny (ze względu na wagę). Kupiłem ten telefon, aby obsługiwać nawigację na moim motocyklu, a także uruchomić aplikację, która obsługuje mój wykrywacz radaru i połączyć się z moim Bluetooth w moim kasku - wszystko to jest w stanie działać przez cały dzień bez konieczności podłączenia do ładowarki. Załatwił wszystko, czego chciałem, bardzo łatwo! Przetestowałem go, wkładając go do samochodu, używając nawigacji i aplikacji detektora radaru podczas jazdy. Po 7 dniach przy 5 godzinach dojazdu bateria spadła do 49%. Oczywiście w ciągu jednego dnia mogę z łatwością wykonać więcej niż 10 godzin nawigacji bez konieczności podłączenia do ładowarki. Właściwie minęło już 9 dni, w tym 6 godzin nawigacji, a bateria spadła do 40% - ten telefon z łatwością zrobi więcej niż 2 tygodnie czuwania na naładowaniu. Ta świetna bateria oznacza, że mogę utrzymać osłonę portu USB podczas jazdy motocyklem w czasie silnego deszczu, to eliminuje jeden sposób, w jaki woda może spowodować problem w telefonie wodoodpornym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo dobrze, wysyłka była szybka. Przetwarzanie bardzo dobre i funkcjonalne również. Bardzo empatia, ponieważ obudowa jest bardzo stabilna. Bardzo dobry do rzemiosła i użytku prywatnego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Ładna maszyna, bardzo dobra, tylko ze względu na dużą pojemność baterii

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Bardzo ładny produkt... Otrzymałem produkt wczoraj 1 tydzień wcześniej niż oczekiwano... Telefon jest tak duży, że waży 3 razy więcej niż moje magiczne trójki. Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Dzięki Banggood za dobry produkt i kurierowi, który dostarczył moją paczkę... Tak trzymać!! 👍🏻👍🏻👍🏻

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    siuntinys pristatytas greitai ir saugiai. gavau kažkur per dvi savaites. Gerai supakuotas, Supakavimas nepažeistas ir nedeformuotas. žaisti minicraft ir kitus žaidimus labai labai gerai. aš ji numečau ir ne suskilo. man patiko kad, jis labai storas o su dėklu iš vis galiūnas. Aš telefona pasiūliau savo pusbroliui Kazimerui ir jis mėtė mėtė daužė daužė duona ant jo pjaustė ir nei kart nesuskilo. Na labai gerai jūs pagaminot ji iš kokiu medžiagu tik norėtusi sužinot kad galėčiau iš tu medžiagu savo žmonai karolius pagamint nes vis plyšta ir plyšta o pinigėliu mažėja ir mažėja. Sūnėnui nupirksiu toki telefona ir galės visokius Robloxus žaist ir maudytis su juo galės. Na telefonas kaip kažkoks terminatorius imečiau i vilnele ir kap kažkoks terminatorius ill be back ir išnyro. Tai daviau tam pačiam sunėnui ir labau nustebo pasakė kad ateis laikas ir vietoj telefonu mikrobangines nešiosime, ir tas sunėnas iš kart nubėgo in garažų ir pats bandė pasigamint toki telefona bigimona ir tik pirst ir visas garažas musu susprogo sakė biški neapskaičiavo ir tnt pagamino.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$154.99
    • US$124.99
    • US$149.99
    • US$409.99
    • US$109.99
    • US$249.00
    • US$159.99
    • US$309.99
    • US$289.99
    • US$16.99