Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(144)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Smartfon jest podstawowy, ale bardzo funkcjonalny. Dla osoby, która używa smartfona tylko do podstawowych zadań, to jest bardzo tego warte! Naprawdę podobał mi się jego aparat. Przybył szybko i dobrze zapakowany. Kolejną kwestią, że uważam za ważną jest: oprócz cap pojawił się również dodatkowy film i adaptery chipów. Świetna inicjatywa. Gorąco polecam! Wielka korzyść kosztowa.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo niezadowoleni, podpisali mój adres bez spaceru. Musiałem iść na kilka urzędów pocztowych. Byłem w stanie odzyskać siły, kiedy byłem już na lotnisku, aby być zwróconym i nadal musiałem zapłacić za jego odbiór. Pomoc przez Messengera jest bardzo zła. Rodzaj spersonalizowanej usługi robotów. To było moje pierwsze doświadczenie tutaj i byłem bardzo rozczarowany. Bateria działa za szybko, wolno, rozczarowanie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Wszystko w porządku, towary opisane, działa w porządku. Szybka wysyłka i pakiet bez uszkodzeń. Zdecydowanie polecam. Wszystko w porządku, towary zgodne z opisem, działa dobrze. Szybka wysyłka i pakiet bez uszkodzeń. Zdecydowanie polecam

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Mam ten telefon dla taty. Jest wartościowy dla pieniędzy, telefon i działa całkowicie dobrze. Wszystko jest w porządku z dostawą w Grecji. Dziękuję bardzo pozdrawiam z Aten

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Poręczny, gładki smartfon bez zamków, dobry telefon, który nie jest zbyt duży i dobrze mieści się w kieszeni. Polecam szybką dostawę z Hiszpanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Telefon jest nowy, posiada wszystkie oryginalne folie stosowane przez producenta. Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka i dostawa bez żadnych uszkodzeń lub wgnieceń. Polecam ten telefon, wszystko działa bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Specyfika i cena mądra, to przyzwoity telefon. Kupiłem to dla mojej matki i będzie używany głównie jako telefon i wiadomość. Ma Androida 1 i ma na nim Androida 10. Może być szybciej, ale za cenę i użycie ma być w porządku. Wygląda jak telefon sprzed 4-5 lat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Byłem gotowy przez co najmniej pół miesiąca przed pojawieniem się produktu, ale dotarł w ciągu 3 dni (! Więc byłem zaskoczony. Wygląda na to, że został wysłany z bazy domowej w Osace. Plus, wtyczka do konwersji mocy została włączona do (! więc byłem bardzo wdzięczny. Produkt ulefone jest z zabezpieczeniem przed ekranem i osłoną ciała, więc nie trzeba go szukać i kupować później. S8, którego używałem wcześniej był całkiem dobry, więc kupiłem go dla następcy, ale rozmiar był mniejszy niż się spodziewałem (5,5„, ale mniejszy niż 5,3" S8;). 8P jest polecany dla osób z dobrą wielkością dłoni, a 9P jest polecany dla osób z dobrą specyfikacją, mimo że jest nieco większy. Ponieważ można łatwo ustawić obecne, chińskie smartfony są naprawdę zalecane, ale przyszły rozwój tarcia USA-Chiny jest bardzo ważny. Dla twojego odniesienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Dobra cena. Jakość i wydajność produktu są rozsądne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    VFM (VFM)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 948
    • Ft38 948
    • Ft39 557
    • Ft4 562
    • Ft33 470
    • Ft36 514
    • Ft48 686
    • Ft152 149
    • Ft249 226
    • Ft197 795
    • Ft33 470
    • Ft45 643
    • Ft48 686
    • Ft199 320
    • Ft97 073
    • Ft38 339
    • Ft39 557
    • Ft3 040