Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(153)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Smartfon jest podstawowy, ale bardzo funkcjonalny. Dla osoby, która używa smartfona tylko do podstawowych zadań, to jest bardzo tego warte! Naprawdę podobał mi się jego aparat. Przybył szybko i dobrze zapakowany. Kolejną kwestią, że uważam za ważną jest: oprócz cap pojawił się również dodatkowy film i adaptery chipów. Świetna inicjatywa. Gorąco polecam! Wielka korzyść kosztowa.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo niezadowoleni, podpisali mój adres bez spaceru. Musiałem iść na kilka urzędów pocztowych. Byłem w stanie odzyskać siły, kiedy byłem już na lotnisku, aby być zwróconym i nadal musiałem zapłacić za jego odbiór. Pomoc przez Messengera jest bardzo zła. Rodzaj spersonalizowanej usługi robotów. To było moje pierwsze doświadczenie tutaj i byłem bardzo rozczarowany. Bateria działa za szybko, wolno, rozczarowanie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Mam ten telefon dla taty. Jest wartościowy dla pieniędzy, telefon i działa całkowicie dobrze. Wszystko jest w porządku z dostawą w Grecji. Dziękuję bardzo pozdrawiam z Aten

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Specyfika i cena mądra, to przyzwoity telefon. Kupiłem to dla mojej matki i będzie używany głównie jako telefon i wiadomość. Ma Androida 1 i ma na nim Androida 10. Może być szybciej, ale za cenę i użycie ma być w porządku. Wygląda jak telefon sprzed 4-5 lat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Bardzo dobry telefon. Tylko aparat, który nie jest za dobry, ale za cenę urządzenia, jest nawet dobry. Podoba mi się telefon i polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Dobra cena. Jakość i wydajność produktu są rozsądne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    VFM (VFM)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Urządzenia dotarły w porządku, w pełni zgodne z opisem technicznym i działa bez zarzutu. Szczególnie podoba mi się „tryb prosty", bo moi starzy rodzice dostaną urządzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Bardzo dobry w porównaniu do jego ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft62 897
    • Ft103 782
    • Ft53 462
    • Ft69 187
    • Ft75 477
    • Ft3 048
    • Ft62 897
    • Ft34 592
    • Ft66 042
    • Ft4 699