Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2022

    Wo befindet sich das Paket jetzt.Ich bitte um INFO. Bei der Adresse fehlt die Strasse. Meine Adresse: Gunther Simon Durchsholz 12 A 42897 Remscheid Tel.: +49 2191 663722

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2022

    Dobry telefon, ale nie ma widocznego przycisku, który przeniesie Cię z powrotem do poprzedniego ekranu lub menu, musisz przesunąć ekran w górę i nacisnąć przycisk z powrotem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Nie wiem, czy to wszystko, ale telefon 12P, który kupuję, problemowa bateria żyły trwa tylko jeden dzień, a ładowanie trwa 8 godzin, nigdy nie ma 7700 mah. - Nie polecam, nie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Telefon i jak oczekiwania. Bateria nie jest jak podano, a pojemność, i trwałość jest dowodem. Szkoda.I rezerwuje tydzień x ocenić, czy go zatrzymać, ponieważ pochodzą z telefonu z 5000 MP.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Bellissimo telefono, confezionato con cura, arrivato prima della data prevista..ottime funzionalità.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Gostei muito do telemóvel, o vendedor 5 estrelas, o telemóvel chegou bastante rápido. só foi pena no inicio terem o stock vazio, mas lá chegou.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Buongiorno, volevo comunicare che mi è arrivato il vostro pacchetto col cellulare, tutto ok sempre i migliori

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Produkt dotarł za późno, ale usprawiedliwiony przez Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    très beau portable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$329.99
    • US$129.99
    • US$269.99
    • US$329.00
    • US$204.99
    • US$199.99
    • US$127.99
    • US$219.00
    • US$26.62