Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2021

    dobra korzyść kosztowa, tydzień użytkowania miał dobrą wydajność w grach i ma pewną płynność w codziennym użytkowaniu w Apps, jego bateria jest dobra ma optymalne zarządzanie baterią używając go w aplikacji jako sieć społecznościowa do połączenia trwać cały dzień, Z gry to szybciej odpływa, ale bateria jest świetna w cenie.. Aparat robi dobrą robotę za tę cenę. Jest tylko jeden mały problem, który chciałem zainstalować Gcam, ale dla tej wersji nie został jeszcze znaleziony... Ale poza tym lubiłem rekonesansować! To jest dobre!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Jestem z Arabii Saudyjskiej. Tylko ١٠łyś١٠ się do mnie odezwał. To świetny telefon, a obsługa klienta jest bardzo doskonała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Produkt przybył w idealnym stanie i dopasowania opisane, Zrobię kilka testów i zamieścić wynik

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Znowu świetny telefon Ulefone za jeszcze większą cenę. Mam nadzieję, że uda mi się zrobić kolejne 3 lata z tym urządzeniem, tak jak z moim poprzednim Ulefone (Power 3S).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo dobry, przybył przed czasem i dobrze zapakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Prawdziwy test będzie po świętach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony z telefonu. Działa idealnie. Szybka wysyłka, warta swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Thank you Banggood…..i love it..its worth it,the package is good,no damage even from other county…

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Świetny produkt, zadowolony z zakupu. Mój przyjaciel chce teraz jednego i zamówię dla niego. 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Przybycie przed terminem Tylko, że nie miał telefonu, ani filmu, ani rezerwacji, którą widziałem na kilku filmach. Urządzenie i dobro są bardzo szczęśliwe.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$569.00
    • US$324.00
    • US$119.99
    • US$169.99
    • US$239.99
    • US$269.00
    • US$194.00
    • US$244.99
    • US$319.99
    • US$289.99