Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2022

    Rozmiar i waga telefonu nie są problematyczne. Jasność wyświetlacza jest dobra. Aparat jest do przeciętnego użytku, pasuje do ceny telefonu. W przypadku podstawowych zastosowań, procesor jest wystarczający. Każdy, kto potrzebuje takiego telefonu do pracy, ma wystarczającą moc do codziennego użytku. Objętość jest wystarczająca. Ładowarka USB-C, ładowarka UE. Obsługuje język węgierski. Wyświetlić ochronną szklaną płytkę w akcesorium pudełka. Niepoślizgowe gumowane podkłady. Podświetlona rama ochronna chroniąca wyświetlacz. Wsparcie dla NFC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    ottimo come da descrizione il telefono è arrivato nei tempi previsti il suo funzionamento è buono la resistenza la proverò nei tempi futuri. la spesa vale il prodotto..... per ora

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Geras telefonas už gerą kainą. Viskas kaip aprašyta. Androidas 11, WIFI: 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4G/5G

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    I've had this phone for about 2 months now and it has been working great so far. The battery life has been good with each charged lasting about a day and a half; not bad considering I use my phone a lot during the day. It feels fast and responsive given the processing power and memory available. it works great with dual sim cards. SIM card slot 2 is also the SD card slot so you won't be able to use 2 sim cards and an SD card at the same time. Camera quality is not great but it's not bad either. Sound quality is ok. It has fell about 6 times since I've had it, very slight scuff marks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Jakość produktu niezaprzeczalna, dostawa trochę powolna, ale urządzenie jest eksploatowane, co jest niezbędne.Dzięki i gratulacje dla sprzedawcy.super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Mobile phone is good same as What's presented. This's the rugged phone, best for working use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Długo trwało, aby być wysłane, ale po skontaktowaniu się ze wsparciem, zostało wysłane i przybyło szybko. Ogólnie rzecz biorąc, jestem szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Działa doskonale, jak na dłoni. Solidna konstrukcja (ale nie chcę jej testować!) Szybka dostawa, też na zamówienie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Fantastyczny telefon. Właśnie to było potrzebne do surowego życia w Oz

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Dotarliśmy bardzo szybko, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$249.99
    • US$169.99
    • US$189.99
    • US$119.99
    • US$104.00
    • US$199.00
    • US$129.00
    • US$54.99
    • US$269.99
    • US$599.99
    • US$199.00
    • US$259.00
    • US$499.99
    • US$159.00
    • US$154.99
    • US$349.00
    • US$159.99