Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(244)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Jestem bardzo zadowolony! Nawet trudne, że czekałem prawie 1 miesiąc, aby otrzymać ten produkt, ale nadal jestem zadowolony. To taki telefon za tańszą cenę. Pierwotna cena to prawie 8 tys., ale mam to tylko 5 299 plus opłata za wysyłkę na Filipiny, które w sumie kosztują 5 436,89. Mam nadzieję, że kupimy jeszcze jedną jednostkę z tą samą ceną za moje rodzeństwo. Bardzo ci dziękuję Bangbogu & Ulefonie :)

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Kamery nie są realnie złe, ekran jest jasny, głośnik jest głośny (ale kieszeń go przytłumi). Wszystkie „dziury" (port ładowania, port słuchawkowy, karty sim) - są zamknięte wtyczkami - plus wodoszczelność. Boki - sugerują, że możesz upaść. Android 10 - gesty są włączone domyślnie, możesz zwrócić znane przyciski ekranu. Dodatkowy przycisk jest ustawiony z menu - trzy funkcje (krótki, długi, podwójny klik)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Wytrzymałe wejście - telefon na poziomie, ale bardzo wydajne! Smartfon jest płynny, ekran jest dobrze skalibrowany. Zamontowano na nim zabezpieczenie, a w pudełku znajduje się szkło hartowane. Podoba mi się programowalny klucz do uruchomienia pochodni, na przykład lub Google asystent itp... Wygląda na solidnego, wykonuje swoją robotę, zdjęcia są poprawne. W tej cenie to dobry interes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Materiał domu telefonicznego jest niepoślizgowy. Wymiana i naprawa baterii można dokonać po zdjęciu wyświetlacza. Bateria działa. Aparat mógłby być lepszy. Objętość trochę za niska. Aplikacje działają w kolejności. Pamięć jest wystarczająca. Jak na swoją cenę, daje wystarczająco dużo jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Igazi IP 68 túlélő telefon. Csúszásmentes gumi bevonatos hátlap. Gyors, jó kijelző. Kamera átlagos a kategóriában. Sok hasznos funkció: iránytű, légnyomás mérő, szögmérő, stb. Tartozék. EU adapter, USB-C kábel, üveglap. Megéri az árát.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Perfekcyjna, dobra bateria, 4Gb Ram, 64Gb Magazynowanie, NFC, dobre Cpu Helio P22 i Android 10. Przyjemne urządzenie w użyciu, solidne i przyzwoite kamery. Idealne urządzenie dla tych, którzy potrzebują solidnego i twardego. Dostępny jest rekoder wywoławczy i Notificaion Led

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Jest naprawdę imponująca dobra wartość i mam tylko 1 problem z kamerą, ale nigdy nie będę go używać jak zawsze więc jego po prostu fantastyczne i nie rozumiem dlaczego dać adapterowi jego po prostu wielki na eksport tylko adapter trevel I myślę, że byłoby lepiej, gdyby profesjonaliści taelili szklaną folię na ekranie i pojemnik ekranu mieli folię auto (było by to trochę lepsze ) ale to nic wielkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Γρήγορη μεταφορά του κινητού μόλις σε 20 μέρες. Για τα λεφτά του πολύ καλό κινητό, Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα είναι ενώ έχω τσεκαρισμένο το 4G δεν μου το αναγνωρίζει στις κινητές εταιρείες

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bardzo dobry telefon, powinni obejrzeć przegląd YouTube

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Otrzymany w ciągu 12 dni..telefon działa dobrze i jak w opisie..czuć się zadowolony z usług..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft55 496
    • Ft58 579
    • Ft135 661
    • Ft61 662
    • Ft52 413
    • Ft24 663
    • Ft123 328
    • Ft36 996
    • Ft101 745
    • Ft35 763
    • Ft151 078
    • Ft55 496
    • Ft42 546
    • Ft36 996
    • Ft40 080
    • Ft35 763
    • Ft107 912
    • Ft10 634