Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(306)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(306)
    • 5 Star(286)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Доставка в 16 регион за 20 дней, из них 3 дня пролежала посылка в офисе (50км от меня) компании КурьерСервисЭкспресс. Телефон пришёл в заводской упаковке с зарядом батареи 88%. Всё работает. Первый мой заказ на банггуде , пожалуй буду заказывать ещё, хотя смущает то, что статус "доставлено" появляется в заказе автоматически, а не добавляется заказчиком как на Али.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Są to bardzo dobre i trwałe urządzenia dla moich 3 wnuków jako prezent świąteczny. Dobrze służą, nawet jeśli folia nie chroni zadrapania przed metalową butelką 😒😏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Jest trochę wypukły, nie tak bardzo, ale to specjalna komórka o twardej konstrukcji do użycia w każdych okolicznościach. Tak, wspiera funkcję OTG w swoim mikroportzie USB2, To bardzo ważne, bardzo praktyczne tryb rękawicy i 3 przycisk skrótu po lewej stronie.Banggood wysłał go bardzo szybko w trudnych warunkach covid 19 i w bardzo rozsądnej cenie, DZIĘKUJĘ AS przedstawiony na zdjęciach, bok ma 1,4 x szerokość zwykłego ołówka. Działa w porządku, robi bardzo przyzwoite zdjęcia i bateria działa dobrze, nie narzeka po tygodniu użytkowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Zalety OS nie jest zamazany, ustawienie jest łatwe (ale tłumaczenie nie są dobre, miło jest znać angielski- często używane rzeczy są tłumaczone poprawnie) Bateria trzyma ładowanie dobrze Siła sygnałów BT, SIM i GPS jest dobra Nie ma problemu z 2 ustawieniami SIM Wytrzymały Spakowane i szybko wysłane WZ - jakość aparatu (zdjęcia są niewyraźne)- - Światło LED nie jest takie jasne - Skaner odcisków palców zbyt rozsądny? Czasami próbuje wyłapać skany w kieszeni, więc dostaję błędy, że próbowałem zbyt często wstawiać zły odcisk palca i trzeba wpisać PIN, aby dostać się do telefonu Ogólniel w tej cenie jego dobry telefon 4/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dla prawie 6 lat służył i bardzo dobrze, właściwy RAM/ROM i co najważniejsze, n break! 😁👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Nie wolno, nie zamarza. Wykonuje swoją pracę. Twój aparat robi ładne zdjęcie. Był tu w ciągu 11 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Przybycie w świetnym stanie i działa dobrze. Pozostaje tylko sprawdzić jakość dźwięku i wywołania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Very nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Jestem całkiem zadowolony z zakupu, dobrej jakości/ceny i dobrej baterii, mój tata przystosował się całkiem dobrze, choć uważa go za trochę duży i ciężki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Przybyło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 389
    • Ft51 187
    • Ft127 972
    • Ft156 766
    • Ft51 187
    • Ft83 180
    • Ft39 989
    • Ft166 364
    • Ft95 978
    • Ft73 582
    • Ft33 590
    • Ft105 576
    • Ft159 649
    • Ft76 782
    • Ft86 380
    • Ft70 383
    • Ft75 182
    • Ft11 998