Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DanVIP4
    SK
    29/07/2020

    Nie miałem czasu na dokładne spojrzenie, bo ma kartę nano-kartową, a matka, którą kupiłem, ma simkę Eurotel i nie było gdzie jej przeciąć na nano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Na razie jest ok. System jest dość szybki i płynny, czas baterii jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2020

    Szybka dostawa i bardzo dobrze zapakowana. Na pierwszy rzut oka sprzęt jest dość szybki i ma dobry obraz aparatu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Wygląda na solidną. Nie mogę się doczekać, 🤙🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Pierwsze dni z telefonem, stąd 4 gwiazdki, ale pierwsze wrażenia są dobre. Dobrze zapakowany i solidny telefon, dokładnie to, czego potrzebuję jako niebezpiecznego sanitariusza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Biorąc pod uwagę wartość ceny, produkt jest dobry, solidny. zainstalowany system operacyjny, tj. Android 10 ogranicza opcje dostosowania niektórych ustawień. Ograniczona komora fotograficzna / wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo solidny i odporny. Nie najpotężniejsze urządzenie, ale to jest to, co dostajesz w tym przedziale cenowym. Mimo to, jakość zbudowana jest doskonała, a telefon zachowuje się bardzo konsekwentnie. Zalecane jest stosowanie go w środowiskach, gdzie łatwo może opaść lub dostać kurz, a nawet wodę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przybył szybko i działa dobrze. Dźwięk jest zadowalający. Bateria odpowiednia. Ekran jest wystarczająco dobry dla wszystkich zwykłych zadań, łącznie z czytaniem książek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Mocny, potężny, dobra cena Port usb ładowania jest trochę trudny do otwarcia, ponieważ musi chronić usb, aby telefon wodoodporny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Nie spodziewałem się, że będzie tak dobry, jak mówił, że jest idealny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39 328
    • Ft36 051
    • Ft24 255
    • Ft40 967
    • Ft6 224
    • Ft12 042
    • Ft101 603
    • Ft5 159
    • Ft104 881
    • Ft78 660
    • Ft16 385
    • Ft75 382
    • Ft78 660
    • Ft72 105
    • Ft42 282
    • Ft37 365
    • Ft101 603
    • Ft117 992