Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(806)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(806)
    • 5 Star(765)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Pierwsza paczka została zgubiona w poczcie, ale dzięki pomocy obsługi klienta, wysłali nowy, który dotarł w ciągu trzech tygodni, a telefon wygląda równie solidnie i solidnie w dotyku jak na zdjęciach. Czeka na nowego właściciela, więc zobaczymy, jak długo wytrzyma, ale jak na razie, wygląda na to, że sobie poradzi. Na urządzeniu znajduje się folia z niespodzianką pod folią fabryczną, która może chronić mniej szkodliwych użytkowników do kilku miesięcy przed zarysowaniem, ale w pudełku jest również folia ze szkła prezentowego, oprócz adaptera i kabla minisb. Telefon odbierze połączenie bez żadnych problemów, ale znajomość wzorów użytkowania właściciela nie będzie problemem przez jakiś czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Zamówiłem go 11 września, a do mojego kraju dotarł 29-ego. Włączyłam go i działa dobrze. Dostałem go tylko dwa dni, więc jak się postaram, to w razie potrzeby uaktualnię tę recenzję. Jest z dodatkową miką kryształową. (oprócz tego, który znajduje się w komórce) I wszystko, co widzisz na zdjęciach. Ekran nie jest tak wysokiej jakości, ale biorąc pod uwagę cenę i inne funkcje, jakie ma ten telefon, takie jak ochrona przed wodą, chlapaniami i kurzem można przegapić. W skrócie, jak na razie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Bardzo dobry, Smartfon jakość/cena bardzo piękna i jakość, płyn aparaty nie są groźne, ale pasują idealnie na co dzień polecam

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Kurier po prostu go dostarczy... jest idealny Ma na sobie 1 szklankę ochronną Posiada ładowarkę Wygląda bardzo ładnie.. Kupiłem go dla mojego syna... Ale może i dla mnie kupi Czerwony kolor jest naprawdę wspaniały

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Szybka dostawa, od zamówienia do odbioru 3 tygodnie. Opakowanie jest standardowe. Oryginalny smartfon, zaktualizowany natychmiast, wzięty jako prezent. Wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Не первый раз заказываю эти смартфоны, качество отличное и программное обеспечение и самое главное защита.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Telefon dotarł za 14 dni. Dobrze opakowane folią na wyświetlaczu i zapakowane szkło hartowane. Zamówiłam dla przyjaciela, który nie wymaga wykonania. Próbowałem wszystkiego, jakość filmu i zdjęć w dobrych warunkach oświetleniowych jest dobra. Moc wystarczyła do gier. Mogę to polecić dla niepretensjonalnego użytkownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Otwarty w 20 dni byłem opodatkowany i zwracany, smartfon jest wszystko, czego oczekiwałem polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    A telefon gyors. Jó kamera. Jó akkumulátor. Külső megjelenés nem a legszebb. Igazi ütésálló.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Szybka dostawa, nienaruszona paczka. Testowałem go w pracy. Skoro nie kupiłem go dla własnego dobra, nie mogę już o tym pisać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft83,298
    • Ft35,477
    • Ft52,446
    • Ft47,818
    • Ft128,959
    • Ft53,371
    • Ft78,670
    • Ft44,733
    • Ft140,683
    • Ft72,499
    • Ft4,625
    • Ft58,616
    • Ft32,700
    • Ft13,883
    • Ft33,934
    • Ft54,297
    • Ft109,522
    • Ft32,700