Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(810)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(810)
    • 5 Star(769)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/02/2021

    Pierwsza paczka została zgubiona w poczcie, ale dzięki pomocy obsługi klienta, wysłali nowy, który dotarł w ciągu trzech tygodni, a telefon wygląda równie solidnie i solidnie w dotyku jak na zdjęciach. Czeka na nowego właściciela, więc zobaczymy, jak długo wytrzyma, ale jak na razie, wygląda na to, że sobie poradzi. Na urządzeniu znajduje się folia z niespodzianką pod folią fabryczną, która może chronić mniej szkodliwych użytkowników do kilku miesięcy przed zarysowaniem, ale w pudełku jest również folia ze szkła prezentowego, oprócz adaptera i kabla minisb. Telefon odbierze połączenie bez żadnych problemów, ale znajomość wzorów użytkowania właściciela nie będzie problemem przez jakiś czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Zamówiłem go 11 września, a do mojego kraju dotarł 29-ego. Włączyłam go i działa dobrze. Dostałem go tylko dwa dni, więc jak się postaram, to w razie potrzeby uaktualnię tę recenzję. Jest z dodatkową miką kryształową. (oprócz tego, który znajduje się w komórce) I wszystko, co widzisz na zdjęciach. Ekran nie jest tak wysokiej jakości, ale biorąc pod uwagę cenę i inne funkcje, jakie ma ten telefon, takie jak ochrona przed wodą, chlapaniami i kurzem można przegapić. W skrócie, jak na razie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Szybka dostawa, od zamówienia do odbioru 3 tygodnie. Opakowanie jest standardowe. Oryginalny smartfon, zaktualizowany natychmiast, wzięty jako prezent. Wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Не первый раз заказываю эти смартфоны, качество отличное и программное обеспечение и самое главное защита.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Telefon dotarł za 14 dni. Dobrze opakowane folią na wyświetlaczu i zapakowane szkło hartowane. Zamówiłam dla przyjaciela, który nie wymaga wykonania. Próbowałem wszystkiego, jakość filmu i zdjęć w dobrych warunkach oświetleniowych jest dobra. Moc wystarczyła do gier. Mogę to polecić dla niepretensjonalnego użytkownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    muito bom gostei. demorou um pouco pois estava sem estoque mais achei o produto muito bom. recomendo

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Otwarty w 20 dni byłem opodatkowany i zwracany, smartfon jest wszystko, czego oczekiwałem polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    A telefon gyors. Jó kamera. Jó akkumulátor. Külső megjelenés nem a legszebb. Igazi ütésálló.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Kupiłem dla dzieciaka, który wszystko psuje. Mam nadzieję, że nie może zniszczyć tego telefonu w końcu :) jest dobra cena za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Szybka dostawa, nienaruszona paczka. Testowałem go w pracy. Skoro nie kupiłem go dla własnego dobra, nie mogę już o tym pisać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 167
    • Ft43 362
    • Ft55 752
    • Ft136 288
    • Ft35 928
    • Ft38 716
    • Ft139 385
    • Ft123 898
    • Ft61 947
    • Ft37 167
    • Ft12 387
    • Ft46 460
    • Ft37 167
    • Ft52 655
    • Ft36 548
    • Ft126 995
    • Ft108 410
    • Ft45 267