Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(824)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(824)
    • 5 Star(782)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/03/2020

    To tani i trwały telefon komórkowy. To miał być bardzo solidny telefon komórkowy, bo w miesiąc już go naładowałem. To komórka, która wystarczała mi mniej niż miałem. Kupiłem miesiąc temu i już załadowałem ekran, wyszedłem się nim pobawić, żeby włączyć muzykę i natknąłem się na niego. Myślałem, że będę taki twardy, ale przez obracanie miałem zepsuty cały ekran. Aparat robi dobre zdjęcia, ale to niemożliwe, aby komórka skupiła się na bliskiej odległości; jeśli chcesz przekazać notatki z klasy do kolegi, zapomnij o tym. Nie usuwaj również znaku dagua, który umieszcza wszystkie zdjęcia, które robisz telefonem komórkowym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    Very good thing, probably the best rugged phone for its price. I've been happy with ulefone before, let's hope this time it will be sufficient to its task too

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2020

    Otrzymałem... Doskonały telefon. Szybki telefon łatwy w użyciu, ale cięższy od normalnych, który już oczekiwał na rubustas. Tego się spodziewałem. Przemyślany w odpowiadaniu i wyjaśnianiu przez e-mail i w centrum pomocy. Bangood w swojej najlepszej miłości!!! Kupuję od lat i nigdy niczego nie przegapiłem! Rada!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Kupiłem dla dzieciaka, który wszystko psuje. Mam nadzieję, że nie może zniszczyć tego telefonu w końcu :) jest dobra cena za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2019

    Very fast shipping to Bulgaria with DHL from Germany and then Rapido locally Very good value for the price. Looks pretty solid and runs smoothly. The only downside is that in the specifications it says it has fingerprint reader but it does not have one. Wireless charging is also not available in comparison with Armor X which had it. Also Feels lighter than Armor X. Buy it, you won't regret it.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2020

    Android 9 działa dobrze. On bierze winę na siebie. Wyświetlacz jest ładny. NFC, średnia kamera. Język węgierski 100%. Ładowarka unijna, szklana płyta. Dobra cena w Banggoog.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    Időben és rendben megérkezett a készülék. Első ránézésre remek. Köszönöm a lehetőséget. Elégedett vagyok mindennel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Pierwsza paczka została zgubiona w poczcie, ale dzięki pomocy obsługi klienta, wysłali nowy, który dotarł w ciągu trzech tygodni, a telefon wygląda równie solidnie i solidnie w dotyku jak na zdjęciach. Czeka na nowego właściciela, więc zobaczymy, jak długo wytrzyma, ale jak na razie, wygląda na to, że sobie poradzi. Na urządzeniu znajduje się folia z niespodzianką pod folią fabryczną, która może chronić mniej szkodliwych użytkowników do kilku miesięcy przed zarysowaniem, ale w pudełku jest również folia ze szkła prezentowego, oprócz adaptera i kabla minisb. Telefon odbierze połączenie bez żadnych problemów, ale znajomość wzorów użytkowania właściciela nie będzie problemem przez jakiś czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Świetny telefon, naprawdę mi się podoba. Pasuje do specyfikacji w opisach. Przy średnim użyciu, bateria działa przez 5-6 dni, prędkość procesora jest dobra, pamięć wewnętrzna jest wystarczająca, łatwa w użyciu, trwała, niezawodna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Szybka dostawa, nienaruszona paczka. Testowałem go w pracy. Skoro nie kupiłem go dla własnego dobra, nie mogę już o tym pisać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$99.99
    • US$154.99
    • US$124.99
    • US$149.99
    • US$409.99
    • US$109.99
    • US$249.00
    • US$159.99
    • US$309.99
    • US$289.99
    • US$287.99