Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(287)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(287)
    • 5 Star(277)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    To telefon dla prawdziwych mężczyzn. Nie ma telefonu do naprawy po każdym stoliku, ani zbyt drogiego iPhone'a, którego używają w dzisiejszych czasach. Uwielbiam to. Używałem Xiaomi Redmi Note 8 PRO przed tym, ma prawie takie same funkcje, dla mnie nawet lepsze UI (Lubię standardowe wiadomości Android 10, a nie Xiaomi rozproszone jak bilbordy Times Square). Ma akumulator 6600 mAh, przez 2 dni bez przerwy, nadal ma 30% z fabryki dostarczone 90%.. Jest trochę duży, ale bądźmy szczerzy, mężczyźni kochają duże męskie rzeczy. Zapomnij o swoich doświadczeniach z chińskimi, surowymi telefonami sprzed 4 lat (Blackview nigdy więcej), to działa świetnie, nawet UI. I jest termkamera FLIR. Jestem doktorantem inżynierii, to działa lepiej niż naprawdę drogie ręczne urządzenia FLIR. Ekran dotykowy, połączenie prawdziwej mapy termicznej, rozmiaru wyświetlacza, wideo... Poza tym, to działa jak pstryknięcie mapy termicznej, można zmienić/dostosować ją później. (zmień tryb widoku kolorów, dodaj punktowe masuremeny, dostosuj ot do aplikacji). Za cenę jaką kupiłem, to była okazja. Telefon Armor 9 został sprzedany w moim kraju za 1,7 zł za cenę, jaką kupiłem. Kons, nie było endoskopu, który dodałbym do koszyka, gdybym wiedział, ale, szczerze, ten endoskop nie jest aż tak dobry, w porównaniu do innych funkcji. Nie przeszkadza mi to.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Zamówiony 20 listopada, a telefon otrzymał 7 grudnia w Toronto. Brak uszkodzeń opakowania ani zawartości. Pudełko było zapieczętowane cienką winylową osłoną. Cienki film chroniony był już umieszczony na ekranie, więc położyłem na nim hartowane szkło. Ekran dotykowy działa dobrze. Jak na razie dobrze!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Czyste opakowanie, szybka wysyłka, nienaganny produkt, bardzo dobry, wszystko działa, kamera termiczna i bardzo wygodne. Małe oprogramowanie do klonowania telefonów, od ULFONE byłoby bardzo wygodne, aby zaoszczędzić czas, ponieważ konieczne jest ponowne zainstalowanie aplikacji non - playstore. Polecam produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Czas trwania baterii jest bardzo dobry. Telefon jest bardzo solidny. Używam telefonu jako zamiennika dla mojego samsung s10 już od kilku dni i jestem bardzo zadowolony. Również kamera flirtu jest dobrą opcją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    The phone is surprisingly good, much better quality than I expected and it works flawlessly. Battery life is decent, camera is good although the camera app could be better. Fingerprint sensor works really well. Flir thermal imaging camera is a great tool. My only criticism right now is that I'm unable to order any accessories for it, because the warehouse is no longer shipping orders to the UK, which is really annoying. Would I recommend the phone?.... Yes.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    przyszła w terminie, a termin wypadał w wigilie. naprawdę świetny sprzęt. porządnie zrobiony. uszczelki takie trochę cienkie, poza tym super. pooecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Ulefone 9 działa dobrze. Nie jest dla mnie za duży. Jest to niezbędne narzędzie. Zewnętrzna bateria + telefon byłaby większa. Używam + na polu i na zewnątrz i na morzu jako mapy GPS do telefonów aplikacji +. Wygląda na to, że potrzeba odbiornika GPS Garmin Global2 do umieszczenia 1 m (glonass), a wewnętrzny GPS to jakieś 10 m. Powinien użyć blasku. Używam dodatkowych 30 osłon €, żeby to chronić. Nie tylko chcę. Mam nadzieję, że dodam bezprzewodowy odbiornik mikro-USB-C do okładki, jeśli dostanę go od BG. Nie ma iQ, jak starsze modele. Już wcześniej złamałem 2 niezniszczalne Ulefonesy. Szkło Ulefone 6 z dodatkową osłoną złamane w normalnym użyciu, mikrofon wyciszył się i musiał uruchomić, aby ponownie połączyć BT. Akumulator Ulefone Armor 2 powiększył się i zepsuł telefon i wyświetlacz, ale podoba mi się telefon. Ten ekran dotykowy jest najlepszym z tych i działa z (chirurg plastyczny) rękawic. A oprogramowanie jest w porządku Na razie mikrofon jest w porządku i suchy, a odbiorniki lubią dźwięk. BT działa daleko. Kupiłem kabel do ładowarki magnetycznej do szybkiego ładowania + QC 3.1, ładowarka USB z 4 wyjściami. Rozdzielczość kamery IR jest niska, około 50x50, ale wskazuje na coś i nadzieję na znalezienie usterek i hot spotów. Nie znalazłem jeszcze, jak uzyskać najwyższą temperaturę, jak na nagraniu, jak ludzie z gorączką lub temperaturą silnika. IR było 100 euro ekstra ponad 9e-model. Prawdziwa kamera IR kosztowała o wiele więcej. Jedno miejsce i jedno miejsce SD. Udało mi się podłączyć małą Logitech web Steamcam USB-C z dodatkową aplikacją bezpośrednio do zdjęć kontrolnych. Normalna aplikacja aparatu nie wybieraj jej. Sterownik OS postrzega to jako źródło danych USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    The ulefone armor 9 phone worked fine, without problems for 5 days. After that it stopped, hung up, didn't load anymore and until the moment I didn't get any concrete information on how the product warranty will be met. I am trying to contact the seller to be able to replace the product with a new one without defect or else indicate a location that will repair the device. If this is not possible, I request the cancellation of the purchase and return of the amount, as well as instructions on how to proceed to return the device.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Świetny telefon dla każdego, kto widzi swój telefon jako narzędzie. Kamera termiczna działa świetnie. Komórka działa płynnie, nic się nie zapina i nie wisi. Tylko dla źle umieszczonego czujnika odcisków palców. Aparat jest w porządku za cenę. Ogólnie rzecz biorąc, sprzęt znajduje się w zakresie Samsung A5. Jakościowo przetwarzany nie ma na co narzekać. Jest wyposażony w folię ochronną i jest wliczony drugi. Wyświetlacz jest odpowiednikiem iPhone'a 10. Miejsce na dwie karty Sim lub jedną Sim i jedną SD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Szybka dostawa, telefon do prawdziwego mężczyzny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft104 949
    • Ft77 961
    • Ft251 584
    • Ft68 965
    • Ft53 972
    • Ft73 763
    • Ft41 978
    • Ft56 971
    • Ft59 969
    • Ft32 685