Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    dotarł do mnie w 25 dni w sumie od dnia zakupu, telefon jest bardzo dobrej jakości i jest solidny naprawdę jeśli wygasa zaufanie było nieco niezdecydowany czas na jego zakup, ale dzięki Bogu, że wszystko poszło dobrze i że pierwszy zakup nie udało mi się, ponieważ ma trochę złego Data i oni zwrócili mi pieniądze w dwa miesiące i zapytałem ponownie i tym razem tak przybyłem do Kolumbii, Barranquilla wysyłając krajowy transport 472

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Duży wyświetlacz, bateria bardzo dobra. Kamera jest przeciętna, trochę wolna. Aplikacje działają dobrze. Pełne węgierskie menu. Odciski palców są czyste. Boczne przyciski są czułe. Preferowane jest ładowanie USB-C, unijny adapter do ładowania. Fabryka folii zainstalowana w pudełku szklana blacha +. Jest wart swojej ceny, jak na razie jest to bezbłędna operacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Nie jest zbyt gęsty. Dużo pamięci. Szybki start aplikacji. Bateria dłużej niż 2 dni. Aparat w katedrze robi akceptowalne zdjęcia. Powiększ piksel. Ładowanie USB-C. Pełny język węgierski. Talerz ze szkła prezentowego. Dostałem smartwatch Ulefone jako prezent. Działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Nie jest zbyt gęsty. Dużo pamięci. Szybki start aplikacji. Bateria dłużej niż 2 dni. Aparat w katedrze robi akceptowalne zdjęcia. Powiększ piksel. Ładowanie USB-C. Pełny język węgierski. Talerz ze szkła prezentowego. Dostałem smartwatch Ulefone jako prezent. Działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Dostarczone na czas. Miałem go tylko przez kilka dni. Działaj płynniej niż mój iPhone 8+ kiedykolwiek. Nie podoba mi się odcisk palca/custom. Świetna cena za nowy telefon. Jak na razie tak dobrze, podoba mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Zamówienie zostało wykonane 07.07. i otrzymałem 0308 w terminie i nie ma problemu. Pakowanie mogło być ostrożniejsze, ponieważ produkt przekroczył połowę Europy zanim trafił do Grecji. Teraz telefon. Wygląda na wytrzymałą. ( Chociaż nie zamierzam celowo testować jego wytrzymałości). Dość szybki procesor, ekran ma całkiem dobrą rozdzielczość, co do kamer i zdjęć dla mnie, w porządku. (Chociaż to nie ja o tym mówię, ponieważ moje żądania w tej części nie są zbyt wiele.) Zazwyczaj to telefon. Dla ludzi, których praca wymaga bardziej trwałego telefonu. Dlatego go kupiłem. Jego bateria z medianą użycia, którą dla niego używam (telefony, internet, GPS) wystarcza mi na trzy dni, myślę, że nawet przy większym użyciu teraz, kiedy jest nowy, wyeliminuje ich oboje. Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo zadowolony z tego rynku. Na razie jedynym negatywnym jest jego waga. Jak już wysiądziesz z kieszeni, to od razu możesz to stwierdzić. Jest też dość obszerny, ale to nie ma znaczenia jak jego waga, ale przyzwyczajam się do tego.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Jeśli wersja normalna jest już doskonała wersja pro, uiii to jest top. Android 11,6gb ram 128gb rom itp. Super szybki i płynny. Estetycznie równa się normalne ramię 8; wnętrze jest duszą lwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Alhamdulillah, w końcu mój telefon.To trwa 2 tygodnie przed otrzymaniem telefonu.Wszystkie przedmioty w dobrym stanie.Cena jest rozsądna.Dziękuję Banggood.Jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Poród był w porządku. Urządzenie działa dobrze, spełnia oczekiwania. Dobry stosunek ceny do wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Bardzo dobry produkt! (pol.). Przybędzie za 12 dni! Nie ma żadnych zniszczeń! Całkowicie zadowolony i polecam ten sprzedawca i telefon komórkowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.00
    • US$159.99
    • US$199.99
    • US$339.00
    • US$129.99
    • US$94.99
    • US$109.99
    • US$359.00
    • US$109.99
    • US$74.99