Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(416)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(416)
    • 5 Star(394)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    Dotarł do Salonik Grecja w 27 dni od wysyłki ze sklepu Bangood. Miałem dodatkowe 17 dni, bo nie było go w magazynie. Piękny i inny smartfon, trwały, odpowiedni dla osób, które nie zwracają wystarczającej uwagi lub pracują w ciężkich zawodach lub miłości natury i przygody. Musisz przyzwyczaić się do większej wagi telefonu, dla mężczyzn jest on bardziej odpowiedni. Dla kobiet może być dość ciężki, ale kolor czerwony jest bardzo piękny zarówno dla mężczyzn, jak i dla kobiet. Niewielką wadą są przyciski po bokach, które są dość wrażliwe na dotyk i potrząsanie, nie są one zbyt wytrzymałe, a gdy wyjmiesz np. z torby lub kieszeni, przyciski te są naciskane i wstrząsane dość stale, trzeba nawyki. Szybka komórka. 4Gb wykonuje dobrą robotę i nie utkwi w dowolnym miejscu do normalnego użytkowania. 64 GB pamięci dobre i darmowe w użyciu to 54 GB, co moim zdaniem jest zadowalające. Zdjęcia robią swoje. Ekran i brzmi ładnie. Bardzo dobra bateria! Bardzo dobry wybór dla swojej ceny, uczciwy i funkcjonalny. Jestem bardzo zadowolony! Wielkie dzięki bangood!!!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Całkiem dobry smartfon, odporny, odpowiedni dla ludzi akcji, którzy potrzebują takiego telefonu. Większy ciężar telefonu powinien być policzony. Drobną wadą są przyciski po bokach, które są dość wrażliwe na dotyk, a przy wyjmowaniu np. z torby lub torby przyciski te są stale naciskane. Trzeba się do tego przyzwyczaić.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Doskonały wybór! Najlepszy telefon w tej kategorii. Szybka, mocna bateria, czysty ekran, bardzo głośny i czysty dźwięk, czyste zdjęcia podwodne. To dobry pracownik. Jest stworzona do tego, co mówi opis. Jest trochę ciężki, ale niedrogi. Jest ze sznurkiem, który bardzo pomaga w noszeniu. Elegancka i nowoczesna stylizacja. Zalecane w zamkniętych oczach

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Duży wyświetlacz, bateria bardzo dobra. Kamera jest przeciętna, trochę wolna. Aplikacje działają dobrze. Pełne węgierskie menu. Odciski palców są czyste. Boczne przyciski są czułe. Preferowane jest ładowanie USB-C, unijny adapter do ładowania. Fabryka folii zainstalowana w pudełku szklana blacha +. Jest wart swojej ceny, jak na razie jest to bezbłędna operacja.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Dzień dobry dziś o 11.30 otrzymałem smartfon, dotarł do domu skonfigurowany jest do mojej żony, jestem bardzo zadowolony z zakupu, teraz zarówno ja i moja żona mamy ten sam model co Ulefone zbroja 8.Ja kupiłem swój miesiąc temu. Dziękuję, Banggood. Dzień dobry, dziś o 11.30 otrzymałem smartfon, kiedy wróciłem do domu został skonfigurowany i dostarczony do mojej żony, jestem bardzo zadowolony z zakupu, teraz zarówno moja żona i ja mamy ten sam model Ulefone Pancerz 8. Kupiłem swój miesiąc temu. Dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Nagy kijelző. Akkumulátor nagyon jó. Kamera átlagos, kicsit lassú. Alkalmazások jól futnak. Teljes Magyar menü. Ujjlenyomat rendben. Az oldalsó gombok érzékenyek. USB-C töltés előnyös, EU töltő adapter. Fólia gyárilag telepítve + üveglap a dobzban. Az árát megéri, eddig hibátlan működés.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Duży wyświetlacz, bateria bardzo dobra. Kamera jest przeciętna, trochę wolna. Aplikacje działają dobrze. Pełne węgierskie menu. Odciski palców są czyste. Boczne przyciski są czułe. Preferowane jest ładowanie USB-C, unijny adapter do ładowania. Fabryka folii zainstalowała szklane płyty w pudełku. Jest wart swojej ceny, jak na razie jest to bezbłędna operacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Duży wyświetlacz, bateria bardzo dobra. Kamera jest przeciętna, trochę wolna. Aplikacje działają dobrze. Pełne węgierskie menu. Odciski palców są czyste. Boczne przyciski są czułe. Preferowane jest ładowanie USB-C, unijny adapter do ładowania. Fabryka folii zainstalowała szklane płyty w pudełku. Jest wart swojej ceny, jak na razie jest to bezbłędna operacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Otrzymałem telefon nietknięty bardzo dobrze zapakowany bez żadnych problemów. Zostałem oskarżony przez celników. Telefon jest taki, że zaskoczył mnie, kiedy otrzymałam bardzo piękny dla każdego, kto lubi surowy telefon. To cud.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2020

    Wygląd telefonu nie jest najpiękniejszy. Wyświetlacz jest dobrym oświetleniem. Telefon jest szybki. Kamery są dobre. Bateria jest mocna. Wi-fi, połączenie Bluetooth czyste. Prawdziwe IP69.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38,871
    • Ft74,042
    • Ft49,360
    • Ft41,342
    • Ft67,872
    • Ft37,019
    • Ft209,486
    • Ft15,118
    • Ft163,513
    • Ft13,853