Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(347)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(347)
    • 5 Star(329)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Angel
    MX
    19/10/2020

    Bardzo dobry produkt Używałem go już trochę ponad tydzień i jestem zachwycony telefonem komórkowym, to super dobre czuć się go dotykać nie jest jak żaden telefon komórkowy, że chwytasz go i daje poczucie jędrności, Jeśli chodzi o ładowanie kablowe z wyłączonym lub zamkniętym szybkim ładowaniem, ale jeśli w użyciu wolne ładowanie, kocham jest pierwszą komórką z bezprzewodowym ładowaniem i jest bardzo łatwo po prostu zostawić komórkę i po prostu rozpocząć ładowanie, A co do baterii tak doskonałej zrobiłem test w mojej pracy, zostawiłem go na YouTube od 8:00 do 9:00 i przyjechałem do mojego domu nawet z 15% ładunkiem, więc to więcej niż wystarczy. Gdyby zapytali, czy został już ulepszony do Androida 10, co wydaje mi się dobre, nie wiedziałem, że telefon potrafi wykryć dotyk rękami w rękawiczkach lub nawet za wystarczającą ilość materiału i nadal działa dobrze. Dźwięk ten supermocny nie jest najlepszą jakością na świecie, ale jeśli jest dobry, to jakość aparatu nie jest najlepsza, ale jeśli daje dobre wyniki. O godzinie źle, miałem szczegół z moim zamówieniem, ponieważ nie przybywam z akcesoriami, które wspominają o reklamie, jeśli przychodzę z głową ładowarki, ale bez kabla i rozmawiałem z banggood, aby sprawdzić szczegóły i już 2 tygodnie cygara w 24 godziny Wyślemy mu maila. Oczywiście nie walczę o kabel, który kupuję za 50 meksykańskich pesos, ale chciałem spróbować obsługi klienta, co jest trochę zawiedzione. Mimo to polecam ten telefon na 100%, jeśli lubisz ostre telefony. Zostawiam ci kilka oczywistych zdjęć, nie z komórki, ale z tymi, które z nim zrobiłam.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Paczka z telefonem trwała bardzo długie 63 dni. Ale mimo to dostałem, prezent był dla mojego wnuka, był bardzo zadowolony. Mogliśmy postawić silikonową walizkę za taką cenę, ale się nie pojawiła. To nieprawda i dziękuję za to. Zdecydowanie doradzam towarowi i sprzedawcy. Powodzenia i dobrobytu w biznesie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Ładny telefon, bardzo ciężki i solidny. Pakiet również solidny i nieuszkodzony. Szybka dostawa, pochodzą w tygodniu z magazynu UE w CZ. (bez opłat celnych). Śledzenie było również włączone na stronach internetowych DPD i Ship24. Telefon jest wystarczająco szybki, ekran jest dobry i jasny, dość pamięci (4/128), Android 10, stabilny, nie ma szuflady App (wszystkie aplikacje są na drugim ekranie domowym), więc instaluję kolejną wyszukiwarkę z szufladą App, bateria jest długo działa, Ale właśnie dlatego telefon jest ciężki, nie do noszenia kieszeni, (kup jakąś torbę). Pierwsze kilka dni... Telefon nadal działa, zobaczymy co będzie dalej... :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Telefon przyjechał w ciągu kilku dni, nawet wcześniej niż się spodziewaliśmy! Bardzo dobrze. Telefon jest taki, jakiego oczekiwałem, solidny i szybki. Bardzo mnie to cieszy. Jest trochę ciężki, ale pasuje. =SYM=-- Telefon przyjechał w ciągu kilku dni, nawet wcześniej niż się spodziewaliśmy. Telefon jest taki, jakiego oczekiwałem, wygląda solidnie i szybko. Jestem z tego bardzo zadowolony. To prawda, że trochę waży, ale pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Doskonała balia, obejmuje wszystkie możliwe akcesoria. Wygląda na twarde, bodoque, ciężkie, duże, twarde, pełne ochrony. System androi do dnia 15.09.2020 to androir 9.0, własna wersja marki, ale całkiem czysta od chińskich giladas. Super godna polecenia. Powiem ci za rok, że wytrzymałam tak długo.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Pancerz Ulefone, produkt jest nowy, posiada wszystkie oryginalne filmy zastosowane przez producenta. Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka i dostawa bez żadnych uszkodzeń lub wgnieceń. Polecam, wszystko działa bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Roger, bardzo szybko zamówiłem z Hiszpanii. Bardzo dobry produkt działa bardzo dobrze. Polecam produkt znajomym bardzo ładne zdjęcia. Teledysk 4K.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Dziękuję, Banggood, 10 dni i mam to w ręku. Telefon jest niesamowity, masowy, trwały, najlepszy projekt, jakiego nie widziałem w smartfonie zewnętrznym. Rekorduję w 100%, ale tylko przez Banggood. Mam 8 lat i nigdy mnie nie zawiedź.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wersja unijna została zamówiona 25 października i dostarczona do prefektury Osaka z DHL do Sagawa 7 listopada. Dostarczono go w podwójnej plastikowej torbie z tylko jednym rolcem w nasadce powietrznej, ale dotarł bez zapadnięcia pudełka. Wtyczka konwersyjna adaptera mocy jest włączona, co zrobiło dobre wrażenie. Produkty są luksusowe pomimo niskiej ceny. Ludzie, którzy są przyzwyczajeni do zapalania smartfonów są o wiele ciężsi. Używam Rakuten Mobile, ale jeśli można ustawić go prawidłowo, zarówno linia Rakuten i au linia są OK dla połączenia i komunikacji danych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dostarczenie było za 15 dni do Pope'a. Meksyk, jestem bardzo zadowolony, że używałem go od ok. 15 dni i nic nie zawiodło

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft129 975
    • Ft41 469
    • Ft22 901
    • Ft49 512
    • Ft68 081
    • Ft52 607
    • Ft49 512
    • Ft40 228
    • Ft4 639
    • Ft37 134
    • Ft83 554
    • Ft278 215
    • Ft86 649
    • Ft108 312
    • Ft272 026
    • Ft154 427
    • Ft46 418
    • Ft3 401