Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(350)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(350)
    • 5 Star(332)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    Paczka z telefonem trwała bardzo długie 63 dni. Ale mimo to dostałem, prezent był dla mojego wnuka, był bardzo zadowolony. Mogliśmy postawić silikonową walizkę za taką cenę, ale się nie pojawiła. To nieprawda i dziękuję za to. Zdecydowanie doradzam towarowi i sprzedawcy. Powodzenia i dobrobytu w biznesie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Ładny telefon, bardzo ciężki i solidny. Pakiet również solidny i nieuszkodzony. Szybka dostawa, pochodzą w tygodniu z magazynu UE w CZ. (bez opłat celnych). Śledzenie było również włączone na stronach internetowych DPD i Ship24. Telefon jest wystarczająco szybki, ekran jest dobry i jasny, dość pamięci (4/128), Android 10, stabilny, nie ma szuflady App (wszystkie aplikacje są na drugim ekranie domowym), więc instaluję kolejną wyszukiwarkę z szufladą App, bateria jest długo działa, Ale właśnie dlatego telefon jest ciężki, nie do noszenia kieszeni, (kup jakąś torbę). Pierwsze kilka dni... Telefon nadal działa, zobaczymy co będzie dalej... :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Telefon przyjechał w ciągu kilku dni, nawet wcześniej niż się spodziewaliśmy! Bardzo dobrze. Telefon jest taki, jakiego oczekiwałem, solidny i szybki. Bardzo mnie to cieszy. Jest trochę ciężki, ale pasuje. =SYM=-- Telefon przyjechał w ciągu kilku dni, nawet wcześniej niż się spodziewaliśmy. Telefon jest taki, jakiego oczekiwałem, wygląda solidnie i szybko. Jestem z tego bardzo zadowolony. To prawda, że trochę waży, ale pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo podobał mi się smartfon. Kurier serwis do domu, dwa tygodnie. Przyszli cali i zdrowi.👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Wersja unijna została zamówiona 25 października i dostarczona do prefektury Osaka z DHL do Sagawa 7 listopada. Dostarczono go w podwójnej plastikowej torbie z tylko jednym rolcem w nasadce powietrznej, ale dotarł bez zapadnięcia pudełka. Wtyczka konwersyjna adaptera mocy jest włączona, co zrobiło dobre wrażenie. Produkty są luksusowe pomimo niskiej ceny. Ludzie, którzy są przyzwyczajeni do zapalania smartfonów są o wiele ciężsi. Używam Rakuten Mobile, ale jeśli można ustawić go prawidłowo, zarówno linia Rakuten i au linia są OK dla połączenia i komunikacji danych.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dostarczenie było za 15 dni do Pope'a. Meksyk, jestem bardzo zadowolony, że używałem go od ok. 15 dni i nic nie zawiodło

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Świetne urządzenie jak na razie bez żadnych problemów

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Wygląda bardzo ładnie, nie używałem go zbyt często.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Komórka 10. Spełnia specyfikacje i do codziennego użytku nie staje się tak duży. Jest z mikro USB do typu c, Jack do typu c i szybka ładowarka 3A. Duża kabura i klipsy, które kupiłem na AliExpress.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Doskonały telefon, który spełnia wszystkie moje oczekiwania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 335
    • Ft87 600
    • Ft76 451
    • Ft36 631
    • Ft54 152
    • Ft38 224
    • Ft44 595
    • Ft165 647
    • Ft41 409
    • Ft23 573
    • Ft44 595
    • Ft127 420
    • Ft12 739
    • Ft43 002
    • Ft38 224
    • Ft158 961
    • Ft105 121
    • Ft181 575