Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(164)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(164)
    • 5 Star(151)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-15 11:44:24

    After 3 days of use overall it is a nice mobile phone. Looks nice, images of good quality with a lot of details. Game performance is good. Battery performance during 2 days with quit heavy use. Only remark to make is that the sound is not good when setting volume of music to the maximum value. The sound is saturated.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-12 11:43:37

    👍👍

    Komentarze (12)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-08 21:35:45

    Muito TOP o celular, chegou perfeito, demorou para chegar, o envio do site foi no prazo, só no Brasil que ficou o tempo máximo na receita federal.

    Komentarze (13)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-19 06:39:11

    The product is in perfect condition with complete accessories, has arrived. Testing, commissioning.

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-12 05:19:47

    The package arrived intact. It's too early to talk about quality, but first impressions are very good.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-24 13:48:12

    Thank you very much Banggood! The phone is fantastic, I am perfectly satisfied and I still buy Banggood. It came in 14 days. Thanks again!

    Komentarze (2)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 16:18:43

    szedł trzy tygodnie ale doszedł. Jakoś nie chce mi się wierzyć w jakość aparatu czyli 48 bo zdjęcia wychodzą średnio (przykładowe zdjęcia w załączniku). Głośnik trzeszczy jak jest na pełnej mocy. Wygląda solidnie. Ciężki w porównaniu z moim starym tel. Czy bym polecił nie wiem bo to pierwszy dzień, jak na razie wszystko śmiga.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-06 19:40:50

    me encantó el teléfono justo lo que esperaba, me hubiera gustado que incluyera el cargador inalámbrico, aunque fue declarado con un valor inferior, pague $800 Pesos MX de impuesto aduanal aquí en México llego súper rápido me gusta

    Komentarze (3)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>