Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(404)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(404)
    • 5 Star(374)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Jestem niezmiernie zadowolony z mojej prośby! To po prostu przerosło moje oczekiwania. Urządzenie przyszło bardzo dobrze opakowane, z wielu akcesoriów wysokiej jakości. Nie wspominając o tym, że od dnia zakupu do dnia otrzymania telefonu komórkowego w moim domu minęło tylko 28 dni. Obsługa i komunikacja z Banggood jest doskonała! Czas reakcji jest szybki i obiektywny. Uwaga 10 dla zespołu Banggood!!! Polecam tym, którzy boją się dokonać zakupu przez witrynę. To bardzo wiarygodne!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Wyjątkowy telefon. Miałem starego samsunga s3. To w porównaniu wygląda świetnie. Promowany z śpiewająco. Martwiłem się wynikiem zdjęć, ponieważ widziałem recenzje niezbyt pozytywne na ten temat, ale muszę powiedzieć, że x mnie jest wyjątkowy i to wszystko. Bardzo szczęśliwy. Wada: już pojawia się z filmem na ekranie, a poza tym szkło hartowane pokryte filmem po jednej stronie. Kto gdzie stawia? Cmq 10 i chwała. Odkupiłbym go z powrotem

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2020

    Bardzo ładny telefon. Jestem pod wrażeniem, jeśli nie musisz stać pod słońcem. Ekran jest prawie ciemny w bezpośrednim świetle słonecznym. Oprócz tego, masz dobry telefon. Zdjęcia są cudowne. Mówca w porządku. Reakcja dotykowa, 100%. Bezprzewodowe ładowanie jest jeden super i z kablem w ciągu pewnego czasu jest w pełni naładowany i można mieć dwa dni pracy baterii. Już zaktualizowany do Androida 10. W zasadzie godny polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Produkt dotarł do mnie w ciągu 10 dni od zamówienia ku mojemu zaskoczeniu. To było wszystko i więcej, niż się spodziewałem. Trzeba mieć na przygodę na świeżym powietrzu. Zdrowie Banggood, trzymaj się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Coelularne, mocne i bastaniczne bonito.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    I doskonałe urządzenie Ulfone ARMOR 7 zaskoczyło mnie w moich oczekiwaniach. Jestem bardzo zadowolony z tego przejęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Otrzymuj przedmiot w dobrym stanie. Otrzymany po raz drugi. Bardzo odpowiedzialny i łatwy sprzedawca dyskusji. Nawet mój zakup pięści ma wadę. Ale sprzedawca zamień na nowy. Bardzo odpowiedzialny sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Zamówiłam zbroję ulefone 7 na 2020.12.08 z priorytetem eu z Hiszpanii po Węgry. Otrzymałem go 2020.12.17 (Myślę, że to było tak szybko, szczególnie w czasie Bożego Narodzenia). Bardzo zadowolony z tej komórki. Banggood ustawia się, ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Przybyli za tydzień. Wszystko wydaje się idealne. Właśnie włączyłem telefon i sam spróbuję. W tej chwili jestem bardzo zadowolony zarówno z produktu, jak i nienagannej dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Możesz wierzyć, że to jest wystarczająco dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft71 964
    • Ft38 979
    • Ft80 960
    • Ft70 465
    • Ft32 982
    • Ft22 190
    • Ft32 982
    • Ft8 309
    • Ft26 985
    • Ft179 617
    • Ft104 949
    • Ft251 584
    • Ft77 961
    • Ft68 965
    • Ft53 972
    • Ft73 763
    • Ft41 978
    • Ft10 552