Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Bawiłem się telefonem przez 5 godzin... Jest w jakiś sposób duży i ciężki, ale chciałem być taki jak on... Wszystko poszło bardzo gładko z transferem danych... Niesamowity telefon, to może trwać „na zawsze"... ma wszystko (FM, miejsce na kartę SD, solidny, dobry dźwięk, przewód do telefonów, duży ekran)... Zalecany na zewnątrz, pod wodą zbyt (nie zaznaczone!)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Przesunięty telefon przez Eufone, dostarczony szybciej niż oczekiwano. Przesyłanie danych osobowych przez UK bez żadnych problemów. Chcę wszystkim powiedzieć, że nie jestem zatrudniona przez gang, ani przez Wolontariusza, który nie zapłacił mi za napisanie tego przeglądu. Jeśli ten telefon lub inne sprawy są złe, to z pewnością tak powiem. Ale bez obaw, więc kup ten produkt z przekonaniem! Telefon jest prawdziwy i czuje się jak produkt premium w dłoni. FANSTASTYCZNA JAKOŚĆ SZEŃ. Anty-bakteria wbudowana do prawdziwej obudowy jest dla mnie bardzo dużym plusem. Radio FM jest doskonałe. To lepsze niż słuchawki, które nie są potrzebne. Internet jest w porządku, nie jest testowany 5G jak teraz, więc nie może się połączyć z terminem lub baterią życia, która może trwać do 2 dni, co według mnie jest genialne! W końcu wielkie podziękowania dla Ulefone za doskonały produkt. Doradzam każdemu, kto kupi ten telefon, by z szacunkiem go leczył. Proszę nie wpuszczać do wody ani nie rzucać się w brud. Jest to bardzo wysoka jakość, w porównaniu z premią, jakość jest bonusem, więc nie musisz go testować. Muszę przyznać, że eksplodowany port C trochę mnie zmartwił. Jednak po obejrzeniu filmu, który wstrząsnął mnie wodą i brakiem tego portu danych, nie mam wątpliwości. Oh i nie zapomnij o Banggwood (ukr. To pierwszy raz, kiedy korzystam z tego biznesu i to będzie ostatni. Zdecydowanie znowu użyję kija. Polecałem zarówno Ulfone jak i Banggwood (UK) większości moich przyjaciół. BANGGOOD (YOU) są zdecydowanie zajebiste! Świetna praca dla wszystkich pracowników i zespołów zarządzania. AMAZON Lepiej uważaj!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Najpierw był w magazynie, potem dotarł bardzo szybko z Chin do UE, gdzie przebywał przez 12 dni. Paczka miała dwa małe guzki na rogach. Telefon komórkowy jest w stanie fabrycznym, działa zgodnie z oczekiwaniami i nie ma żadnych uszkodzeń. Używam go już od trzech dni. Nie było dodatkowych kosztów za kostiumy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Powolny zasięg w górę.. /aż do początku /dziękczynienia Najpierw dajmy jej czek

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Bezpiecznie przybył

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Paczka otrzymana w dobrym stanie Dzięki 😊😊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo dobry sprzedawca, nadal otrzymałem prezent, zegarek i ładowarkę, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Działa dobrze, nawet bardziej niż mój stary Ulefone 6S, większa prędkość, jak można się było spodziewać. Dostawa zajęła trochę czasu, ale telefon działa tak, jak powinien. Szybka ładowarka i zegarek działają równie dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Zakupiła dzień następnego po wprowadzeniu na rynek. Zanim go kupiłem, przeprowadziłem wiele badań nad podobnymi „brudowanymi" produktami. Spodobał mi się estetycznie, więc przystępuję do jego zakupu. Wczoraj, po około 30 dniach jego zamówienia, przyszedł do mnie. Paczka wysyłka była idealna i dobrze zapakowana. Telefon, wygląda bardzo solidnie z solidną powłoką i wyświetlaczem z bardzo wytrzymałym szkłem. oprogramowanie, nie ma nic do zazdrości od innych Szybko i szybko. Wyświetlacz jest duży i reaguje bardzo dobrze nawet w bezpośrednim świetle. Pierwsze zrobione zdjęcia wyglądają dla mnie dobrze, ale jeszcze nie próbowałem z wieczornym światłem. Bardzo chciałem wyboistej pracy i jestem pewien, że dokonałem świetnego zakupu. Kupując go w pierwszej 100, miałem darmowy smartwatch ulefone i bezprzewodową ładowarkę do baterii tej samej marki. Mam nadzieję, że w przyszłości będą dostępne dla nas aktualizacje systemu. Polecany dla tych, którzy potrzebują twardego do pracy lub do pasji. Gratulacje dla ulefone za najlepszy produkt smartfona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    je quitte un Armor 6e pour un 12 5g. surprise . la première prise en main surprend , plus léger et de toucher différents. la navigation est rapide et fluide , Android 11 facile de réglage . le réglage de volume est réuni sur un seul bouton . le détecteur d empreintes sur le côté . tout va bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 955
    • Ft58 085
    • Ft53 770
    • Ft89 619
    • Ft73 022
    • Ft39 500
    • Ft59 745
    • Ft54 766
    • Ft45 140
    • Ft37 840
    • Ft56 425
    • Ft43 148
    • Ft86 299
    • Ft49 787
    • Ft24 563
    • Ft39 829
    • Ft178 912
    • Ft13 274