Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/10/2021

    Bawiłem się telefonem przez 5 godzin... Jest w jakiś sposób duży i ciężki, ale chciałem być taki jak on... Wszystko poszło bardzo gładko z transferem danych... Niesamowity telefon, to może trwać „na zawsze"... ma wszystko (FM, miejsce na kartę SD, solidny, dobry dźwięk, przewód do telefonów, duży ekran)... Zalecany na zewnątrz, pod wodą zbyt (nie zaznaczone!)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Najpierw był w magazynie, potem dotarł bardzo szybko z Chin do UE, gdzie przebywał przez 12 dni. Paczka miała dwa małe guzki na rogach. Telefon komórkowy jest w stanie fabrycznym, działa zgodnie z oczekiwaniami i nie ma żadnych uszkodzeń. Używam go już od trzech dni. Nie było dodatkowych kosztów za kostiumy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Przesunięty telefon przez Eufone, dostarczony szybciej niż oczekiwano. Przesyłanie danych osobowych przez UK bez żadnych problemów. Chcę wszystkim powiedzieć, że nie jestem zatrudniona przez gang, ani przez Wolontariusza, który nie zapłacił mi za napisanie tego przeglądu. Jeśli ten telefon lub inne sprawy są złe, to z pewnością tak powiem. Ale bez obaw, więc kup ten produkt z przekonaniem! Telefon jest prawdziwy i czuje się jak produkt premium w dłoni. FANSTASTYCZNA JAKOŚĆ SZEŃ. Anty-bakteria wbudowana do prawdziwej obudowy jest dla mnie bardzo dużym plusem. Radio FM jest doskonałe. To lepsze niż słuchawki, które nie są potrzebne. Internet jest w porządku, nie jest testowany 5G jak teraz, więc nie może się połączyć z terminem lub baterią życia, która może trwać do 2 dni, co według mnie jest genialne! W końcu wielkie podziękowania dla Ulefone za doskonały produkt. Doradzam każdemu, kto kupi ten telefon, by z szacunkiem go leczył. Proszę nie wpuszczać do wody ani nie rzucać się w brud. Jest to bardzo wysoka jakość, w porównaniu z premią, jakość jest bonusem, więc nie musisz go testować. Muszę przyznać, że eksplodowany port C trochę mnie zmartwił. Jednak po obejrzeniu filmu, który wstrząsnął mnie wodą i brakiem tego portu danych, nie mam wątpliwości. Oh i nie zapomnij o Banggwood (ukr. To pierwszy raz, kiedy korzystam z tego biznesu i to będzie ostatni. Zdecydowanie znowu użyję kija. Polecałem zarówno Ulfone jak i Banggwood (UK) większości moich przyjaciół. BANGGOOD (YOU) są zdecydowanie zajebiste! Świetna praca dla wszystkich pracowników i zespołów zarządzania. AMAZON Lepiej uważaj!.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Ponieważ jest zagraniczny, odbiór był powolny, ale warto było czekać. Dziękujemy Banggood za zapewnienie prawdziwej jakości produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Dobra jakość w cenie!Dobry stosunek ceny do ceny Dobra cena Dobra cena cena cena pieniądze!my dobra jakość cena cena cena za pieniądze! Dobra jakość cenowa Dobra cena Dobra cena w cenie!R Dobra jakość w cenie! Cena za pieniądze!Dobra cena!Dobra cena za pieniądze!Dobra cena za pieniądze!Dobra cena za pieniądze!Dobra cena Cena za pieniądze!Dobr stosunek jakości do ceny!Dobre ceny za pieniądze! Dobra jakość w cenie!Dobry stosunek jakości do ceny!Dobry stosunek jakości do ceny!Dobrej ceny do ceny!Dobra cena za dobrą cenę Cena za pieniądze!Dobr stosunek jakości do ceny!Dobre ceny za pieniądze!Dobrna cena za pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Zamówienie zostało dostarczone długo przed terminem, nie trwało to nawet miesiąca, idealnie. Świetne urządzenie, bardzo wytrzymałe, doskonałe zdjęcia, świetna jakość. Zrobiłem test podwodnych i spadających, i urządzenie nadal jest doskonałe. /Bardzo szybki system, Wyśmienity produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    recebi hoje o telefone. obrigado pelo envio abri e o telefone é muito bem estruturado, quero ver o desempenho dele com os 8gb de Ram, aparentemente parece ser uma bela aquisição e vem com carregador, diferente do meu 13 pro max que só veio com cabo lightiling, kkk, obrigado por enquanto, aconselho investir esse modelo eu escolhi por ser 5g 8 ram 256 prova d-agua

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Bardzo dobry telefon komórkowy dość szybko polecam znajomym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Powolny zasięg w górę.. /aż do początku /dziękczynienia Najpierw dajmy jej czek

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Bardzo dobry sprzedawca, nadal otrzymałem prezent, zegarek i ładowarkę, dziękuję.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$199.99
    • US$139.99
    • US$219.00
    • US$124.00
    • US$137.99
    • US$239.00
    • US$409.99
    • US$134.00
    • US$208.98
    • US$159.99
    • US$139.00
    • US$159.99
    • US$134.99
    • US$129.99
    • US$159.99
    • US$329.99
    • US$204.00