Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Zdjęcia z Paronamy nie działają. Czuję jakby soczewka flir ruszała się z czubkiem palca. Mikrofon podczas rozmowy nie był głośny, wyłączony filtrowanie hałasu. Jak sam telefon jest duży i ciężki, ale w codziennej pracy domu i kamery flir kocham to. Alarm jest bardzo głośny. Kamera i wyświetlacz w porządku. Android to coś, czego nie lubię, ale z tym żyję

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Świetny telefon, robi swoje bardzo dobrze! Stabilny i zaktualizowany system operacyjny. Jedynym problemem jest przycisk konfigurowalny, nie ma preinstalowanych aplikacji, aby to działało. Musiałem zainstalować aplikację osób trzecich. Możliwość dostosowania go i oryginalnego firmware'u dostępnego online do aktualizacji, które nie robią tego samodzielnie. Jestem bardzo szczęśliwy, kupiłem też tylne okno na kamery i osłonę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Telefon fajny, wyświetlacz super, kolory bajeczne, szybki, wielkości całkiem duży. Bateria po 1 dniu w akcji codziennej wyczerpana to już jest minus, głośność podczas rozmowy tel mogła by być lepsza. Ogólnie tel godny polecenia. Czas dostawy ok 1,5 miesiąca.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Telefon jest dokładnie tak, jak określono, kupiłem go głównie do aparatu flir i działa świetnie. Niestety, nie uwzględnili prezentu, który powiedzieli, że włączą w tej kolejności, rozczarowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Cześć To mój drugi Ulefone. Miałem zbroję 7, która działa idealnie Są odporne, bardzo solidne, kamera jest niesamowita. Teraz mam pancerz 11T 5G z kamerą termiczną FLIR, który działa świetnie, Bardzo szczęśliwy z mojego nowego telefonu Mam więcej zdjęć, ale rozmiar jest za duży dla tej strony

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo dobry i wysokiej jakości produkt, dostarczany w dobrym opakowaniu i bezpieczeństwie, ale kilka dni opóźnienia w stosunku do szacowanego czasu dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Wygląda świetnie i dzięki za prezent

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Bardzo dobra pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Najlepsze urządzenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dotarła na czas. Jeszcze się nie zbadałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft189 172
    • Ft76 463
    • Ft108 047
    • Ft86 437
    • Ft76 463
    • Ft76 463
    • Ft96 411
    • Ft49 866
    • Ft73 139
    • Ft89 762