Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2021

    Dostałem to od FedEx. Przybyła wcześniej, niż oczekiwałam. Telefon jest nowy i nie mogę się doczekać, żeby go wymienić na mojego starego uleFone 6. Najśmieszniejsze jest to, że mam zamiar użyć starego iPhone'a X mojej żony, bo właśnie przyniosłem jej nowego iPhone'a XII. Domyśl się, że tak długo przyzwyczajam się do systemu android. Nie mogę teraz wrócić na IOS. Mam dwa lata, żeby próbować nowych rzeczy. Pokój w umyśle. Niech Bóg nas błogosławi i poprowadzi do jasnej przyszłości 🙏

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    To nie jest zbyt szybkie. Doskonała obsługa i bardzo zadowolony z zakupu. Kontynuujmy współpracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Witam dzień dobry chciałbym podziękować za przesłanie mojego produktu, telefon uefone Pancerz 11 przybył w idealnym stanie i doskonałe urządzenie. Szybkość dostawy bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Zdecydowanie dobry produkt, trochę mniejszy i lżejszy niż Armor 9 i Armor 10 5G z bardziej spartańskimi wykończeniami, mniej wyrafinowany w porównaniu do Armor 10 5G. Pozytywna opinia!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    so far so good, seems to be a solid strong phone. And for those that believing the screen should be unclear because of the low pixels, I have to say the screen is very clear and colorful!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    satisfied so far

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bien embalado y arribó antes de lo previsto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Świetny telefon, potężny i piękny

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    seems nice,will se how it works in a few days. anyhow i did expected little bit more from a new flagship phone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Original product

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft266,213
    • Ft72,683
    • Ft46,334
    • Ft63,597
    • Ft48,454
    • Ft42,097
    • Ft49,969
    • Ft175,355
    • Ft241,984
    • Ft9,610