Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(240)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(240)
    • 5 Star(218)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Przybyło wcześniej niż się spodziewaliśmy. Bardzo dobra usługa kurierska. Dla mnie jest to idealny rozmiar, by wygodnie chwycić i trzymać się z gładkim uczuciem za tył telefonu. Ponieważ jestem fanem dużych telefonów baterii, akumulator 8000 lub 10 000 mAmp byłby bardzo pożądany dla tego telefonu. Ma uczciwą rozdzielczość ekranu. Łączność nie napotkała dotąd problemu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Witam dzień dobry chciałbym podziękować za przesłanie mojego produktu, telefon uefone Pancerz 11 przybył w idealnym stanie i doskonałe urządzenie. Szybkość dostawy bardzo szybko.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Odebrałem telefon w odpowiedniej dacie. Około 1 tygodnia używam tego i wygląda bardzo dobrze i z bardzo łatwym menu..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Urządzenie przybyło w idealnym stanie zgodnie ze wszystkimi akcesoriami, które zostały zaprezentowane w momencie zakupu! Po prostu nie używałem go już wkrótce będę! Przybycie z dużym wyprzedzeniem, aby być dokładnie dostarczone z 16 dni przed! Naprawdę podobał mi się serwis, który dostałem, gdy zapytałem o kod śledzenia. były poprzednie i pomocne dziękuję bardzo od tej chwili masz moje całkowite zaufanie i koncert będzie wskazywać do wszystkich znam! Jeszcze raz dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    telefone faz o prometido. visão noturna, funciona de verdade. robusto de verdade . realmente, vale cada centavo se você irá utilizar tudo dele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Recebido . muito bem embalado. aparelho melhor do que eu esperava

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    To przybyło szybko i było niesamowite To trwa miesiąc dla innych aplikacji To jest miła strona Wyrób też jest prześliczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Właśnie przybył po południu, po 3 tygodniach zamawiania. Próbowałem z telefonem i działało dobrze. O wszystkim, co miłe. Tylko, że to trochę ciężkie, żeby włożyć do kieszeni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    ok, corresponde

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Świetny, wytrzymały smartfon. Jest trochę duży i ciężki, ale plusy go przewyższają. Sprzedawca odwalił dobrą robotę. - Wszystkim to polecam, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$329.99
    • US$329.99
    • US$129.99
    • US$269.99
    • US$329.00
    • US$204.99
    • US$199.99
    • US$219.00
    • US$127.99
    • US$33.48