Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(170)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2021

    Dostałem to od FedEx. Przybyła wcześniej, niż oczekiwałam. Telefon jest nowy i nie mogę się doczekać, żeby go wymienić na mojego starego uleFone 6. Najśmieszniejsze jest to, że mam zamiar użyć starego iPhone'a X mojej żony, bo właśnie przyniosłem jej nowego iPhone'a XII. Domyśl się, że tak długo przyzwyczajam się do systemu android. Nie mogę teraz wrócić na IOS. Mam dwa lata, żeby próbować nowych rzeczy. Pokój w umyśle. Niech Bóg nas błogosławi i poprowadzi do jasnej przyszłości 🙏

    Komentarze (13)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Przybyło wcześniej niż się spodziewaliśmy. Bardzo dobra usługa kurierska. Dla mnie jest to idealny rozmiar, by wygodnie chwycić i trzymać się z gładkim uczuciem za tył telefonu. Ponieważ jestem fanem dużych telefonów baterii, akumulator 8000 lub 10 000 mAmp byłby bardzo pożądany dla tego telefonu. Ma uczciwą rozdzielczość ekranu. Łączność nie napotkała dotąd problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Witam dzień dobry chciałbym podziękować za przesłanie mojego produktu, telefon uefone Pancerz 11 przybył w idealnym stanie i doskonałe urządzenie. Szybkość dostawy bardzo szybko.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    To nie jest zbyt szybkie. Doskonała obsługa i bardzo zadowolony z zakupu. Kontynuujmy współpracę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Odebrałem telefon w odpowiedniej dacie. Około 1 tygodnia używam tego i wygląda bardzo dobrze i z bardzo łatwym menu..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    telefone faz o prometido. visão noturna, funciona de verdade. robusto de verdade . realmente, vale cada centavo se você irá utilizar tudo dele.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Recebido . muito bem embalado. aparelho melhor do que eu esperava

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Zdecydowanie dobry produkt, trochę mniejszy i lżejszy niż Armor 9 i Armor 10 5G z bardziej spartańskimi wykończeniami, mniej wyrafinowany w porównaniu do Armor 10 5G. Pozytywna opinia!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    ok, corresponde

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    so far so good, seems to be a solid strong phone. And for those that believing the screen should be unclear because of the low pixels, I have to say the screen is very clear and colorful!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft88 551
    • Ft30 533
    • Ft13 741
    • Ft85 803
    • Ft42 747
    • Ft85 497
    • Ft53 435
    • Ft36 029
    • Ft100 765
    • Ft3 051
    • Ft82 444
    • Ft51 908
    • Ft50 686
    • Ft173 749
    • Ft54 961
    • Ft22 596
    • Ft106 872
    • Ft33 586