Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(316)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(316)
    • 5 Star(296)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Super, kupuj w kolejności, czekałem na produkcję w fabryce z powodu COVID, będąc w pierwszej 400 do zamówienia miałem zegarek Ulefone Watch. Wszystko wyprzedane. Piękne, dobrze chronione opakowanie. Bardziej niż testowanie smartfona.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Jest cięższy i większy niż się spodziewałem, w porównaniu z poprzednim Armorem 6e. Poza tym, jest bardzo reagowany (dużo szybciej z grami) i ma świetny aparat. Natknąłem się na pewne problemy ze stabilnością, które nie jestem pewien, czy można przypisać do telefonu. Ostatnia rzecz to to, że kiedy próbowałem użyć przedniego aparatu, na zewnątrz, w temperaturze 0°C, przestał działać. „Powrócił" dużo później, po tym jak wróciłem do domu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Piękny telefon. Czujesz, że masz ręce na komórce, przyszedł bardzo szybko i idealnie spakowany. Zegarek tylko ja nie miałem 😢

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Miałem Ulefone Armor 8 i ulepszony do Armor 10 dla prędkości 5G. Ten telefon to zdecydowanie duża aktualizacja. Procesor jest bardzo szybki. Kamera jest doskonała, a prędkość 5G jest imponująca. Jakość budowy jest super. Ten telefon jest niezwykle wytrzymały i wytrzymały. Moja jedyna skarga na telefon to waga. To jest bestia. Zbyt ciężkie w porównaniu z każdym innym telefonem, którego używałem. Świetny telefon dla każdego, kto szuka trwałego, szybkiego telefonu 5G.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Wady: Ciężkie, masywne, gdy zmoczysz głośnik czuje się źle (więc nie ma muzyki pod prysznicem). Plusy: Wszystko co mówią jest prawdą, doskonała jakość / cena... polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Mam dwa tygodnie wcześniej. Cóż, co powiedzieć, jestem zszokowany 😲🤟🏻🤟🏻🤟🏻 wszystko działa odświeżone...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Otrzymałem to dzisiaj i mój mąż to uwielbia. Dzięki Banggood. Mój mąż ustawia swój nowy telefon z pancerzem 5G.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Moja stara zbroja 2 *2 i nowa zbroja 10 (i... Prezentowy inteligentny zegarek)! Wierzę, że nowa będzie lepszej jakości!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Cieszę się, że w końcu mam to w rękach. To jest cudowne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    The product arrived before the estimate, in very good condition, it looks excellent, it moves very well. It really is the hardest phone I've ever had. Thanks BangGood and Ulefone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft72,499
    • Ft22,831
    • Ft4,625
    • Ft27,764
    • Ft58,616
    • Ft44,733
    • Ft52,446
    • Ft40,105
    • Ft175,857
    • Ft155,495
    • Ft43,190
    • Ft234,168
    • Ft220,593
    • Ft33,934
    • Ft251,445
    • Ft47,818
    • Ft36,094
    • Ft4,625