Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(225)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(225)
    • 5 Star(208)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2020

    Zamówiłam dwa! Ulefone i Doogee powiedziałbym, i świetny produkt za tą cenę! Ponieważ również obawiałem się witryny rzeczywiście jednak i przybył w ciągu 19 dni zalecany! Doogee i trochę mniej wiarygodne nie wytrzyma batarii ale ma piękny aparat 16 mega pikseli

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Przybył we wskazanym czasie 1 i 6 dni. Najgorsze jest to, że nie zabierają go do domu i musiałem zapłacić 5 dolarów za dostarczenie tego do mnie serpost Peru. Produkt jest bardzo dobry, bateria działa długo i ma dobrą objętość. Doskonała cena. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Wszystko poszło dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Znakomity materiał i wyposażenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    boa noite. não tenho mais a embalagem com os códigos. mas nos sistemas de vcs deve ter os dados da compra. esse e o terceiro telefone que compro com vcs. pretendo compra outro. mas desse jeito fica difícil. de três telefone um deu defeito. não quero reembolso quero outro telefone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Przybył wcześniej niż się spodziewano dobrze zapakowany dzięki banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Świetny produkt przerósł moje oczekiwania, dotarł w czasie,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Naprawdę podobał mi się mój telefon, który był na czas, teraz brakuje tylko wiedzy o funkcjonalności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • IvoVIP2
    BR
    20/10/2020

    Usługa ze sklepu Banggood świetna, elastyczność bardzo dobra, gwarancja bardzo dobra, czas trwania baterii 🔋 bardzo dobrze, Amei jakość kamery podoba się rzeczywistość obrazu Ulefone Armor x3, system operacyjny spełnia moje potrzeby. Manaus-AM Brazylia. Dziękuję za przesyłki na rynku firmowym

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft39 061
    • Ft24 090
    • Ft35 806
    • Ft7 484
    • Ft71 614
    • Ft40 689
    • Ft100 913
    • Ft26 040
    • Ft4 131
    • Ft13 995
    • Ft185 229
    • Ft74 870
    • Ft105 796
    • Ft84 636
    • Ft74 870
    • Ft74 870
    • Ft16 273
    • Ft50 780